2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم این حرف درستی نیس به یه خانم بارداربزنی.شما توان بیشتر یکی نداری نیار

وا چرا حرف درستی نیست مثلا؟ درست رو شما مشخص میکنی؟بعدشم موضوعی ک مربوط نیست برشما دخالت نکن گلم باشما نبودم که عزیزم ❤️❤️

بعدشم من اصن بچه نمیخام بیارم خداروشکرررر توی این وضعیت اقتصادی 🤣🤣❤️‍

وا چرا حرف درستی نیست مثلا؟ درست رو شما مشخص میکنی؟بعدشم موضوعی ک مربوط نیست برشما دخالت نکن گلم باش ...

پولشو شما می دی یا قراره شما نگهش داری؟ هر کس خودش بهتر می دونه چندتا بچه بیاره واقعا تو نباید تو موضوعی بهمون مربوط نیست دخالت کنیم

وای خبر خبر بیارید که آرزوم تو راهِ  
پولشو شما می دی یا قراره شما نگهش داری؟ هر کس خودش بهتر می دونه چندتا بچه بیاره واقعا تو نباید تو مو ...

افریییین منم نگفتن بچه نیار گفتم زیاده 

توی موضوعی ک مربوط نیست ب شما دخالت نکن چون منم با اون خانم بودم🤣❤️

وا چرا حرف درستی نیست مثلا؟ درست رو شما مشخص میکنی؟بعدشم موضوعی ک مربوط نیست برشما دخالت نکن گلم باش ...

پس با کی بودی؟ تاپیک منه.من سومی باردارم . عجبا.خوب میکنی اصلا نیاری بهتره

افریییین منم نگفتن بچه نیار گفتم زیاده  توی موضوعی ک مربوط نیست ب شما دخالت نکن چون منم با اون ...

به همه هم میگی ب شما مربوط نیست دخالت نکن وقتی ی حرف می گی یعنی عقیده ات اینه و منظورت ب کلللللل اون اشخاصه ولی اگه بازم میگی مربوط نیست پس نظرتو نگو گلم😇

وای خبر خبر بیارید که آرزوم تو راهِ  
به همه هم میگی ب شما مربوط نیست دخالت نکن وقتی ی حرف می گی یعنی عقیده ات اینه و منظورت ب کلللللل اون ...

به شما مربوط نیست ک من نظرم رو ب کی میگم ب کی نگم اگر کسی دوست نداره حرفی بشنوه تاپیک نزاره تا نشنوه من راجب هرچی دلم بخاد نظر میدم خوشگل من❤️❤️