2777
2789
برا من وام دو هفته طول کشید دادن

ضامناش چجوری بود؟

برای سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی 🙏👼خدا جونم پسر کوچولومو صحیح و سالم برسون بغل من و باباییش و آبجیش 💖چشمام فقط خیره به دستای توهست مهربون پروردگارم ،کمکم کن ♥️پسر کوچولوی من ۲۸ مرداد به دنیا اومد و زندگیم رو رنگی رنگی کرد ،امروز ۲۸ شهریور پسرم یه ماهشه 😍😊تو که لبخند میزنی منو از نو میسازی پسرم ،تو رو اینقدر دوست دارم که نمیتونم با کلمات بیان کنم ،الان وارد یه تاپیک شدم که عنوانش این بود(مادر بودن چجور حسیه ؟؟)منم اومدم نظر بدم که دیدم با هیچ کلمه ای نمیتونم بیانش کنم ،نمیتونم بگم یه بچه وقتی وارد زندگیت میشه زندگیت چقدرررررر متحول میشه خداااا یااااا این حس خوب رو برای همه ارزو میکنم ،شکرت یا رب که منو لایق مادر شدن دونستی 🙃😍😍😍پسر کوچولوی من امروز ۶ ماهه شده و دیگه واسه خودش مردی شده ،بمونی برام عزیز مادر 😘تو و خواهرت دنیای من شدین ،باورم نمیشه ،من ،همون دختر شوخ و شیطونی که سر و تهشو میزدی ازش جوک و لطیفه و خنده میبارید حالا ۱۴ ساله که یه مادر نگران هستم ،اره من نگران فرزندانم میشم ،این خلصت و ویژگی مادرهاست ،الهی که ابجیت مامان بشه و تو بابا بشی و منم زنده باشم و اون روزها رو ببینم ،با موهای سفید و یه عصا تو دستم واسه بچه هاتون داستان تعریف کنم 😂
چی؟اولین باره میشنوم  از شوهرم احوال زمبنارو میپرسم میگه فعلا خبری نی

تو سایت ک میرم نوشته تخصیص زمین فکر کنم اخرین مرحله هستش بعدش واگذاری میشه دقیق نمیدونم اگه زیاد نپیچونن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دو هفته ای هست ثبت نام کردم اما تو‌ نت که نگاه میکنم هنوز بانک تایید نشده

تازه تایید که میشه همش مینویسه این تعداد جلو تر از شمان و باید صبر کنید 

آبجبم که بچش شش ماهشه هنوز ندادن 

السلام علی الحسین و  علی علی بن الحسین  و  علی اولاد الحسین  و  علی اصحاب الحسین (علیه السلام)
تازه تایید که میشه همش مینویسه این تعداد جلو تر از شمان و باید صبر کنید  آبجبم که بچش شش ماهشه ...

بانک بودجه نداره تابراش پول بریزن زودی این صف دو روزه میبینی تموم شده و نوبت شما شده

تو سایت ک میرم نوشته تخصیص زمین فکر کنم اخرین مرحله هستش بعدش واگذاری میشه دقیق نمیدونم اگه زیاد نپی ...

ما جاشو برامون زدن و قطعه بندی کردن و گفتن فلان قطعه اما نگفتن ادرس دقیق این زمینا کجاس نمیدونم کدوم بیابونی هست

ما یه کانال زدن و همه متقاضیان شهرمون اونحان و بهشون اطلاع رسانی میشه از طریق بنیاد مسکن

ولی گفتن دویس میلیون شایدم بیشتر اماده کنید برا تحویل و واگذاری وگرنه نمیدیم 

السلام علی الحسین و  علی علی بن الحسین  و  علی اولاد الحسین  و  علی اصحاب الحسین (علیه السلام)
بانک بودجه نداره تابراش پول بریزن زودی این صف دو روزه میبینی تموم شده و نوبت شما شده

من دوسال پیش گرفتم هنوز انقد گیر نبودن 

الان خیلی سخت میگیرن ابجیم بیست تومن بهش نمیدن الانا بدتر شده

تو سایت ک میرم نوشته تخصیص زمین فکر کنم اخرین مرحله هستش بعدش واگذاری میشه دقیق نمیدونم اگه زیاد نپی ...

ثبت نامش چجوریه 

جاری من سه تا بچه داره هر وقت بهش میکم وام بگیر میگه نمیدن زمین هم همینطور 

سایت داره؟ بهش بگم 

گفتن ک رایگانه

بله متاسفانه به ما هم گفته بودن رایگان

اما الان دارن نرخ تعیین میکنن 

البته ساید شهرما اینجوره 

ولی در کل تعجبی نداره به اسم رایگان مردمو بکشونن بعدم پولو بزنن به جیب خودشون

ثبت نامش چجوریه  جاری من سه تا بچه داره هر وقت بهش میکم وام بگیر میگه نمیدن زمین هم همینطور&nb ...

اره سایت نهضت ملی مسکن با گوشی تو خونه هم میتونه ثبت نام کنه من هم زمین هم وام هم ماشینو تو خونه ثبت نام کردم وام و ماشینو دادن فقط زمین مونده

اره سایت نهضت ملی مسکن با گوشی تو خونه هم میتونه ثبت نام کنه من هم زمین هم وام هم ماشینو تو خونه ثبت ...

ممنون 

فکر کنم قبلا یعنی قبل از بچه دار شدن مسکن مهر رو گرفته بودن برای همین شاید بهشون تعلق نگرفته 

یک نفر ضامن بازنشسته با نامه کسر از حقوق بانک ملی

ممنون عزیزم

برای سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی 🙏👼خدا جونم پسر کوچولومو صحیح و سالم برسون بغل من و باباییش و آبجیش 💖چشمام فقط خیره به دستای توهست مهربون پروردگارم ،کمکم کن ♥️پسر کوچولوی من ۲۸ مرداد به دنیا اومد و زندگیم رو رنگی رنگی کرد ،امروز ۲۸ شهریور پسرم یه ماهشه 😍😊تو که لبخند میزنی منو از نو میسازی پسرم ،تو رو اینقدر دوست دارم که نمیتونم با کلمات بیان کنم ،الان وارد یه تاپیک شدم که عنوانش این بود(مادر بودن چجور حسیه ؟؟)منم اومدم نظر بدم که دیدم با هیچ کلمه ای نمیتونم بیانش کنم ،نمیتونم بگم یه بچه وقتی وارد زندگیت میشه زندگیت چقدرررررر متحول میشه خداااا یااااا این حس خوب رو برای همه ارزو میکنم ،شکرت یا رب که منو لایق مادر شدن دونستی 🙃😍😍😍پسر کوچولوی من امروز ۶ ماهه شده و دیگه واسه خودش مردی شده ،بمونی برام عزیز مادر 😘تو و خواهرت دنیای من شدین ،باورم نمیشه ،من ،همون دختر شوخ و شیطونی که سر و تهشو میزدی ازش جوک و لطیفه و خنده میبارید حالا ۱۴ ساله که یه مادر نگران هستم ،اره من نگران فرزندانم میشم ،این خلصت و ویژگی مادرهاست ،الهی که ابجیت مامان بشه و تو بابا بشی و منم زنده باشم و اون روزها رو ببینم ،با موهای سفید و یه عصا تو دستم واسه بچه هاتون داستان تعریف کنم 😂
اره سایت نهضت ملی مسکن با گوشی تو خونه هم میتونه ثبت نام کنه من هم زمین هم وام هم ماشینو تو خونه ثبت ...

سلام عزیزم شما زمین‌گرفتی الان برای ما پیامک اومده که استعلاماتون تایید شده مرحله ی بعدیش چیه