2777
2789
عنوان

بارداری موفق بعد از خارج رحمی

75 بازدید | 7 پست

سلام خانوما.حدودا یک هفته س سقط کردم.خارج رحمی.سقط خود به خودی بود.فعلا تحت نظرم تا بتا بیاد پایین.چیکار کنم بارداری بعدی سالم باشه؟کسی تجربه ای داره ؟اگه دکتر خوب تو اصفهان سراغ دارین لطفا معرفی کنید

اگه لوله هات سالمند  احتمال بارداری طبیعی و موفق زیاد خودت وشوهرت تا اون موقع تقویت کن

پارسال عکس رنگی گرفتم.یکیش سالمه.اون یکی سالپنژیت حاد بود که انتی بیوتیک خوردم.حالا نمیدونم چجوریه وضعیتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم  از الان نباید استرس داشته باشی که بعدا چی میشه

امکان اینکه بارداری بعدی هم اینجوری بشه فقط ۱۰ درصده

یه متخصص خوب پیدا کن که دلیلشو ‌پیدا کنه و رفعش کنه

فک کنم با عکس رنگی هم تشخیص بدن

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
حرفت درسته.اما به هر حال فکرش ادمو اذیت میکنه

امیدت بخدا باشه

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍