2777
2789

بچه ها راه حل بدین سره هرچیزی گریه میکنه میگه تکون نخور از پیش من حتی خوابیدنی باید کنارش باشم 

باباش اومدنی برعکس میشه ینی با باباش اینجوری میشه 

حموم ببری گریه میکنه غذا بدی گریه میکنه جاشو عوض کردنی گریه الکی خسته شدم تروخدا راهی دارین بگین

روزبروز گریش بیشتر میشه بهونه هیچ چیزم نیست بگم دندونه فلانه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا برو خداتو شکر کن یکیه من دوقلو دارم همزمان همین کارو انجام میدن روانی شدم

پسرم انجام نمیداد الان میبینه خواهرش جیغو داد میکنه گریه میکنه اینم یاد گرفته هرکار اون میکنه تکرار میکنه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😡😡😭😭😭😭

من عاشقم 😍😍عاشق خدایی که انقدر هوامو داره از خلایقش بی نیازم 😍😍😍😘❤️❤️

تا یکسالگی بدتر از بچه تو

وقتی یک سالش شد ولش کردم

بی توجهی کامل به گریه

یک ماه طول کشید

ولی کامل گذاشت کنار

جفتمون راحت شدیم

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
هر وقت اینطوری کرد تو هم ادای گریه و ... دربیار  حواس اش به رفتارت پرت میشه  ساکت میشه&nbs ...

یا صدای کلاس گربه ای چیزی دربیار شعر بخون با قیافت شکلک دربیار حواس اش پرت شه پوشک اش کنی 

موقع غذا دادن هی بگیه به به کنین خودتون بخورین اونم ببینه شما خوشت اومده اونم میخوره 

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲