2777
2789

دوماهه آشنا شدیم

از اول خانواده خودش در جریانن

ب منم گیر داده بگو 

وگرنه حس میکنم تو واسه آینده رو من حساب نمیکنی

اما من کلا نمیخوام تا زمانی ک رسمی جلو نیومده به پدر مادرم چیزی بگم

داداشم فقط میدونه

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣

چه داداش خوبی

منتظر نباش زندگی به تو معنا بده !بلند شو و زندگی رو معنا کن .برای اینکه تکیه گاه کسی باشی،برای اینکه با قدرت از جات بلند شی،برای اینکه به هدفت برسی،برای اینکه مفید باشی حداقل واسه خودت،- باید از بهونه هات قوی‌تر باشی  💚>>امروز رو خوب بساز تا فردای عالی‌ای داشته باشی(:'🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عجب داداشی داداش من اگه یه روز این کار رو حتی ۱۰۰ درصد به قصد ازدواج هم بکنم بخدا شب تو خواب خفم می ...

داداشت مث پدر عوضی منه

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...

بهش بگو به مادرت پدرت بگو بیان به مادر پدرم بگن

اگه خیلی رو اینده حساب کردی 

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀

نه نگی هااا 

بفهمه مادرت و پدرت میدونن و راحتت گذاشتن پر رو تر میشه

بگو اگر مایله بیاد خواستگاری

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه
داداشت مث پدر عوضی منه

فحش نده به بابات

پسرا این دوره زمونه هم چندان قابل اعتماد نیستن

هرچند داداش من از ۷ دولت آزاده خودش و راحت با دختراس،ولی میگه اگه یه زمانی بفهمم عاشق شدی با همون عشقی که تو قلبت داری چالش میکنم...

شرایطتش چیه

مآهی ۱۹ تومن درآمد 

خونه داره

اخلاق و دست دلبازی و چشم پاک‌بودنشم عالیه

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣
2810