2777
2789
من یکى از هم کلاسیهام قبلش کاردانى بیهوشى خونده بود و دوباره کنکور داده بود و پزشکى دانشگاه تهران قبول شده بود ولى مثه ما بود و پول نمیداد، ورودیه ٨٦ دانشگاهم یه سرى از لیسانسه هاى مرتبط با پزشکى گرفته بود مثه مامایى و پرستارى که شرایطه خاصى داشت مثه معدلو ... و یه آزمون و مصاحبه، اونام پول نمیدادن ولى بعدش دیگه نگرفت
واااای دقیقا سوال منم هست چند روزه درگیرشم ولی بلد نبودم تایپیک بزنم...من لیسانس اتاق عملم میخوام از اول کنکور بدم.دوسدارم دندون پزشکی قبول بشم.اگه بخوام دانشگاه دولتی مازندران قبول شم حدودا چه رتبه ای باید بیارم؟ پردیس چطور دانشگاهیه؟؟؟ کسی میدونه شرایط از کارشناسی به پزشکی چیه؟؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تاحالا ندیدم از کارشناسی کسی بره پزشکی بخونه ولی یکی ازفامیلا حدود5شش سالی پشت کنکور موند وکلاس کنکور رفت تااخرش پزشکی ازاد زاهدان قبول شد نمی دونم اون خیلی خنگ بود یاکنکور سخت شده یاهردوتاش؟!!
مامان اترینا پردیس قبولی حتما.رتبه ت خیلی خوب شده.رتبه کشوری و ترازت چنده؟ اگر ازاد قبول بشی نمیری!؟ شهریه ش از پردیس کمتره
من میتونم! میتونم! میتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوووووووووووووووونم!!!!!!! (^_^)
منم کنکور دادم رتبم خوب شد.یا پزشکی ازاد میرم یا دندان....دولتی شهریه ش خیلی بالاست چه خبره سالی ۱۸ میلیون
من میتونم! میتونم! میتـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوووووووووووووووونم!!!!!!! (^_^)
فدات عزیزم امیدوارم که موفق باشی شروع‌ کردی؟ برای خودت برنامه ریزی کن از الان روزی شش هفت ساعت بخون + تست هم حتما کار کن
عزیزم ببخشید دیر جواب دادم.نینی سایت که نمیومدم! اینترنت هم تقریبا تعطیل.فقط برای سرچ های مربوط به درس میرفتم نت اونم خیییییلی کم
2810