2777
2789
عنوان

سهمیه پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم...دانشگاه واسه این دسته افراد قبول شدنش رشته های تاپ و وارد شدن بهش از آب خوردن راحتتره...من که نه از اونا میگذرم نه ازکسایی که این قانونو گذاشتن...خدا اگه عادله یجوری تاوانشو بگیره

ولی من با اینکه رتبه ام خیلی بهتر بود ولی...🙂💔

حالم بد میشه وقتی به این فکر میکنم که من یک سال بخاطر کنکور 

داغون شدم از همه لحاظ و سر هر امتحان جون میدم از استرس و یکی خیلی راحت با سهمیه میره پزشک میشه🙂

خسته ام،نفسم بالا نمیاد،قلبم درد میکنه،دلم مرگ می خواد،،ولی هنوز دختر کوچولو درونم بهم میگه؛نه مامانی دست نگه دار من هنوز کلی آرزو و رویا دارم،،منم تصمیم گرفتم بهش بگم چشم،،تنهام و فقط خودم و خدا رو دارم ولی این لشکر دو نفره می ارزه به همه دنیا 🌊🌧️🌏✨🐼۱۴۰۳/۱/۱۸
حالم بد میشه وقتی به این فکر میکنم که من یک سال بخاطر کنکور  داغون شدم از همه لحاظ و سر هر امت ...

خب باید کنار اومد کاری نمیشه کرد...

🇵🇸❤🇮🇷                                                                                                                       دختر ترک🤞
نمی‌آورد ک این همه پزشک بی سواد نداشتیم😊

جدا از سهمیه ها ،کلا پزشک بی سواد زیاد تربیت میکنن دانشگاه ها چون چیزایی میبینم که باورم نمیشه!😂کلا گند زدن به همه چیز 

🤍🩶🖤

نه نمیاره بخدا اینجوری ک میگن نیست 

من خودم سهمیه ۲۵ درصدم بااینکه معدلم روی ۱۸ و نیم بود و برای کنکور خوندم فقط بهداشت عمومی دولتی و مامایی آزاد آوردم ،اینطور ک اینا میگن منم باید پزشکی یا دندون حتی راه دور را میاوردم

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40