2777
2789

خانوما من آلکالین فسفاتم 437  هست(بالای 300 زده آنرمال) و esr در ازمایش خونم 70(بالای 20 زده انرمال) 

باردارم هستم

از موارد دیگه هم چربی های بد و خوب و کلسترولم همه وحشتناک بالاست

باردارم هستم

❌این هفته میخوام برم دکتر ولی تا اون موقع

میتونید بگید مشکلم چیه؟

درد مفاصلم عجیبه اما خودم فکر میکنم مربوط به کبد هست به مفصل ربط نداره

نظر شما چیه

زندگی واقعی یه چیزی بین اینستا و نی نی سایته

سونوگرافی کبد بده شاید کبد چرب داشتین

و اینکه آزمایش Ast وAltچنده.

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بالا بودن الکالان فسفاتاز در بارداری تقریبا طبیعی هستش

بالا رفتن ESR هم در بارداری تا یک عددی نرماله با افزایش سن بارداری بالا میره

در مورد افزایش چربی با پزشک داخلی مشورت کنین

میتونین از پرشکای اینترنتی استفاده کنین

بالا بودن الکالان فسفاتاز در بارداری تقریبا طبیعی هستش بالا رفتن ESR هم در بارداری تا یک عددی نرمال ...

دیگه انقدر بالا؟؟!! 

یه چیز داغونیه

نگران کبدم شدم ولی فعلا علائمی جز اتیش گرفتن کف پا ندارم یعنی مثلا دونه اینا زده باشه بدنم نه

شاید سنگ صفرا داری،تو قسمت راست شکمت درد داری نگران نباش ان شاءالله چیز مهمی نیست ولی حتما سونوگراف ...

کلا کبد و کلیه و صفرای حساسی دارم قبلا رآکوتان خوردم مثل پریود از مجرای ادراریم خون میومد بعد از اون دیگه هر چیز طبع گرم متل شکلات یا مثلا خرما یا دارچین یا هرچی میخوردم زیر دنده ام میسوخت