2777
2789

یهههه پسرررر لاشیییی بدد اخلاااق گنددد حاال بهممم زن روو کهه فقط قدبلند و بگی نگی خوشکلل بوددد رووو از زندگیممم حذفف کردممم و مهمممم تر ازز همهه 

گفتتت یااا نیازمو برطرف میکنی یاا میرممم منمم گفتمممم برووو گمشوووو بابااااااا😂😂😂😂💃🏻💃🏻

یک صلوات برام میفرستید❤️

دمت گرمممممم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدایی توی سال کنکورتون چطوری میتونید درگیر این چیزا باشید؟؟

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇پشت کنکوری هسدم🍌 بودم؟...🧐 شاید هردو🌚 امسال میرم دانشگاه ولی در کنارش کنکور میدم برای نتیجه ی بهتر☔️🌈 ولی همچنان بدون هیچ امکانات و کتاب و مشاور و آزمونی🍌 راستی خیاط هم هستم👻و عااااااشق نقاشی🎨  ẓѧһяѧ کاربر لواشکک هستم🦖اگر کنکوری هستی خوشحال میشم با عضو شدن تو کانال تلگرامم حمایتم کنی 👾 https://t.me/Aurora_world12

این پسرای قد بلند رو شما ریزه میزه ها بزرگ کردین 

شاخ شدن برا ما 😑😒 

یکی از یکی هم لا*شی تر  

طرف نه تحصیلات ، نه پول ، نه اصالت داره 

فقط قد عَلم کرده ، فکر کرده کیه ...آپشن های تیر برق از اینا بیشتره 

ما را حوصله‌ی خریدن نقاب نبود؛ خوشا آنان که خریدند و عزیزند 🩵باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨💎 درخواست ندین⛔
حالتو به قرآن هر چقد بخای خریدارم 😂😂 خوشحالم بالاخره یه نفر منطقی فکر کرد تو رابطه

هیچیی نمیخوامم فقط بیاا برامم بزن رو شکم همستر😂😂😂🤣

یک صلوات برام میفرستید❤️

این پسرای قد بلند رو شما ریزه میزه ها بزرگ کردین  شاخ شدن برا ما 😑😒  یکی از یکی هم لا* ...

یعنییی متنفررشدمم از قدبلندد اصلااا دیگهه قد برامم مهم نیستتتت اینقدرررر کناارشش عذاببب کشیدمم البته خودمم قدبلندم 

یک صلوات برام میفرستید❤️

یعنییی متنفررشدمم از قدبلندد اصلااا دیگهه قد برامم مهم نیستتتت اینقدرررر کناارشش عذاببب کشیدمم ...

پسرای قد بلند اکثرا اخلاق درست حسابی ندارن... 

من خودم قدم بلنده ، اونقدر پسر قد بلند اومده و رفته تو زندگیم ، ویژگی مشترک همه شون اخلاق 🐩🦮

ما را حوصله‌ی خریدن نقاب نبود؛ خوشا آنان که خریدند و عزیزند 🩵باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨💎 درخواست ندین⛔