2777
2789
عنوان

درد شدید در ابتدای بارداری🥲

80 بازدید | 8 پست

سلام دوستانم من ۳روزه از موعد پریودم میگذره و روز قبل از موعد تست زدم مثبت شد دیروز هم آزمایش دادم مثبت بود.از سه روز قبل از موعد هم درد شدید داشتم که این درد همچنان ادامه داره میخواستم بدونم طبیعیه این دردها یا اینکه نشونه ی بارداری خارج از رحمه ؟!🥲آخه من واسه بارداری قبلم کلا دوروز درد داشتم وقتی موعد شد و پریود نشدم قطع شد.

ماه قبل به فاصله ی ۱۰روز پریود شده بودم واین ماه واسه جلوگیری از این اتفاق به مدت ده شب شبی دوتا مدروکسی پروژسترون مصرف کردم

اگه بخوام درمورد درد ها توضیح بدم کمر،زیر شکم واطراف نافم احساس درد میکنم ران پاهام احساس ضعف پردرد دارم که سمت چپم بیشتره گاهی این درد شدیدتر میشه موقع شدید شدن درد دوطرف زیر شکمم هم درد میگیره که اغلب همون سمت چپ شدیدتره

ذخیره ی تخمدانم پایینه ‌اولین ماهه که یه اقدام درست حسابی داشتم

ممنون میشم اگه تجربه آب دارید راهنمایی کنید

واس منم اینجوری بود 

دونا بی بی چک زدم دوخط داشت یکی خطش کمرنگ بود

دوشنبه سونو دارم

آخه دکترم مشکوک شده بود میگ هم منفی هم مثبت برو سونو معلوم میشه

عاشق خدایی هستم چ بخواهیم و چ نخواهیم دوستمان دارد❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.