2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😭😭

بچه م گریه نکن

دو ماه دیگه تمومه

دیگه با سرعت تمااااام باید بدوی😅

واسه همه‌گذشته

برای شمام میگذره

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊
گلم کاش تو این اوضاع سرکار نری البته اگه امکانش هس

نیست بخدا 

نگران اون روزایی ک نمیتونم برم

همش زیر قسطو قرضیم شوهرمم گشاده

میره ها سرکار ولی انتظار دارم بعد ظهرام بره

حدا اقل ی سال سختی بکشه

تا میتونی لذت ببر بعد که بچه بیاد دیگ وقت نمیکنی بخوابی 😵😵😂😂

توی دوران بارداری هرکسی این جمله رو بهم میگفت با خودم فکر میکردم چقدر مسخره مگه بچه چقدر کار داره که میگن نمیتونی بخوابی و این حرفا

الان جوری درک میکنم که اگه میشد هزار بار لایک میکردم حرفتو 😂😂

خب از بچه داری بگو تا چند ماه خیلی سخته

سختیش که خیلی زیاده

نینی من از روز سوم دل دردش شروع شد اوایل اصلا نمیدونستم چیکار کنم اون گریه میکرد منم گریه میکردم و توی بغلم بود راه میبردمش

دکتر زیر دو هفته قطره نمیداد

خودمم سزارین بودم تقریبا میشه گفت اصلا استراحت نکردم البته از حق نگذریم اصصصلا کار خونه نمیکردم فقط کارای مربوط به خودم و نینی

شیر هم تا روز چهارم نداشتم نینی گریه میکرد با عذاب وجدان بهش شیر خشک میدادم تا وقتی یکم شیر اومد توی سینه من توی افسردگی به سر میبردم 😂

روحیه خیلی مهمه من با اینکه قبلش اطلاعات داشتم و آگاه بودم به اینکه امکان از دست دادن روحیه و حس ضعیف بودن هست بازم اون سه چهار روز اول واقعا از نظر روحی داغون بودم

فقط به خودت بگو این روزا میگذره 

به نینیت نگاه کن و لذت ببر 

توی دوران بارداری هرکسی این جمله رو بهم میگفت با خودم فکر میکردم چقدر مسخره مگه بچه چقدر کار داره که ...

بله منم دقیقا مث شما بودم جوری که میخواسم بچم بدنیا اومد انشالله بچه دوممو سریع باردار بشم الان که بچم خداروشکر بدنیا اومده دیگ اگ برای من باشه ۲۰ سالش که شد میخوام دومی رو بیار 😂😂

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️                        درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی شما دوست عزیز 🤝🙏