2777
2789

پنج و نیم ماهشه..دوروز پیش بردیم دکتر گفتم مدفوع نمیکنه گفت نگران نباش طبیعی هست تا یه هفته..دارو داد گفت اگه دیدی نکرد بده بهش.الان دوروزه که از دارو هم میدم بهش اثر نکرده..الان نصف شبی بیدار شد یهو جیغ شدید میکشید به زور خوابوندم یه ربع بعد دوباره بیدار شد باز تکون دادم خوابید.چکار کنم..

هرروشی بگین کردم .ماساژ .شیاف گلیسیرین ..روغن زیتون

الان نشستم بالا سرش میترسم بخوابم باز بیدار بشه جیغ بکشه

باید فکر کنم🤔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوباره پیش یه پزشک دیگه ببرینش

دارویی که داده روش نوشته رفع سریع یبوست .نمیدونم چرا میدم فرقی نکرده .خدا کنه تا فردا آروم باشه ببریمش دکتر دوباره

باید فکر کنم🤔

عزیزم یه ق روغن زیتون رو با حرارت غیر مستقیم و ملایم گرم کن اول دوسه قطره تو نافش بچکون و بعد آروم آروم دور ناف به ثورن دورانی در خلاف جهت عقربه های ساعت ماساژ بده بعد از حدود یه رب شکمش کم کم راه میفته ، دختر من ده روز شکمش کار نمیکرد فقط با این روش جواب گرفت

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
با روغن سیاه دونه بر عکس عقربه ماساژ بده اما خیلی خیلی آروم...پیچ روده باز میشه..من معجزشو رو دخترم ...

الان اخه ندارم که چیکار کنم الان جیغ نکشه

باید فکر کنم🤔
صبحها ناشتا ی قاشق مربا خوری روغن زیتون بده خوب میشه

کمکی شروع نکردم که..چندروز پیش یه قاشق بهش پوره سیب دادم میخواستم کم کم شروع کنم غذای کمکی رو.اونو خورد اینجور شد دیگه کلا هیچی ندادم بهش..

باید فکر کنم🤔