2777
2789

امروز رفته بودم مطب دکتر

دیدم دونفر متوجه شدن دو تا جنینی که براشون گذاشتن گرفته و هر دو قلب هاشون تشکیل شده 

ببین انقدرررررر حال و هوای عجیبی بود

خیلی توکل کن به حضرت زهرا

الهی با خبر خوش بیای

عروس خواهرم جنین آماده دلچاره،ولی دکتر میگه زحمت آماده نیست الان دوساله درمون میشه😔

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

امروز رفته بودم مطب دکتر دیدم دونفر متوجه شدن دو تا جنینی که براشون گذاشتن گرفته و هر دو قلب هاشون ...

انشاالله عزیزم اتفاقااا براخودمم چندروز پیش اتفاق افتاد خانومه بعدسه تا انتقال مثبت شده بود از خوشحالی نمیتونست از روصندلی بلندشه انقدددگریه کرددد ک نگووو 

انشاالله عزیزم اتفاقااا براخودمم چندروز پیش اتفاق افتاد خانومه بعدسه تا انتقال مثبت شده بود از خوشحا ...

اره این بندگان خدا هم یکیش بعد ۱۲ سال 

یکیش بعد ۸ سال 

تازه یه خانم دیگم اومده بود برای دومی اقدام کنه جنین بذاره

برامنم ضخامتش بالابود کلی زمان برد تااوکی شد براانتقال

به این میگه باید لاغر کنی نمی فهمم

همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

من.و الان دارم پسرمو شیر میدم‌انشالله خدا دوتا نی نی ناز بهت بده❤️🙏

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت

من.و الان دارم پسرمو شیر میدم‌انشالله خدا دوتا نی نی ناز بهت بده❤️🙏

مرسی عزیزمم ک جواب دادی انشاالله خداازدهنت بشنوه برام دعاکنین 🥹واگر میشه از مراقبتاتون چیزایی ک خوردین اینا بارم بگین 

مرسی عزیزمم ک جواب دادی انشاالله خداازدهنت بشنوه برام دعاکنین 🥹واگر میشه از مراقبتاتون چیزایی ک خور ...

من انتقال سومم مثبت شد

دوتای قبلی همهههه کار کردم و نشد

ولی سری اخر فقط اروم و بی استرس بودم و استراحت کامل.گرمیجاتم نخوردم و از توالت فرنگی استفاده کردم.هفته اول حموم نرفتم کلن.بعد روی صندلی نشستمو یه دوش پنج دقیقه ای

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عضو خاموشِ چند ساله ی نی نی سایت...❤️برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم میکنید؟🙏🌹پسرم دنیام ۲۱تیر پاگذاشت به دنیا😍از اولش عجله داشت زود بیاد آخرم ۸ ماهه دنیا اومد😂♥همیشه میگفتم کی باشه به خط سبز روی کارت واکسنت برسی پسرم.توی دشک کوچولوت گم میشدی😅الان اومدی روی خط نارنجی دورت بگردم تپلی من🧿🪬 امروز ۱۴۰۳/۱/۱۸ برای اولین بار پسرمو میبریم آرایشگاه که خوجل بشه چیزی نمونده ۹ ماهش بشه😍💞امروز۳/۲/۳ آرسام برای اولین بار دست گرفت به مبل و بلندشد.بهت افتخارمیکنم جان من🥰❤️۱۴۰۳/۴/۲۱ پسر تپلی من یکساله شد😍 تیکر تولدبرای ۲ سالگیش رو گذشتم🥹وای خدا بالاخر دوتا دندون خوشگل در اورد😍😂۰۳/۵/    امروز ۱۹ مهر هست‌‌‌‌.پسرم دنیام دوتا دندون دیگه هم بالا در اورد💖.دلش میخواد راه بره ولی هنوز نمیتونه.قراره دو هفته دیگه بریم پیش پدربزرگش انشالله تا اون موقع راه میفته❤️🌿 امروز ۸ آبان پسرم راه میره.همش میخندم و بهش میگم مثل پنگوئن شدی مامان😂دقیقا مثل پنگوئن راه میره‌.خیلی زجر کشیدم بابت شیر و غذاخوردنش‌.آخرم کارمون کشیده شد به دکتر بلع. ولی الان خوبه😘❤️خدایاشکرت