2777
2789
عنوان

چقدر من اشغالم که ولش کردم😔😭 خیلی پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 36 پست
حق🤣😂😂😂

اینا رو نگفتم ک بخندی اینا رو گفتم ک بخودت بیای . سنی ک تو داری سن طلایی محسوب میشه  برا خودت هدف بزار درس بخون  این رل زدنها فقط تو رو از زندگی عقب میندازه  و بدتر از اون  روحت فرسوده میشه. ‌دیگه نمیتونی ب کسی اعتماد کنی بخاطر شکستهایی ک میخوری 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینا رو نگفتم ک بخندی اینا رو گفتم ک بخودت بیای . سنی ک تو داری سن طلایی محسوب میشه  برا خودت ه ...

اره عزیزم میدونم ولی چطور عادتم رو‌ترک کنم؟

یک صلوات برام میفرستید❤️

اره واقعا خودمم یکم خستم🤣😂😂😂😂😂 ولی دوباره میرم بیرون یادم میره😂😂

خوش بگذرون تو الان تو اوج حس و حال و جوونی ای با اینکارا فقط حال روحیت خراب میشه برا رل زدن دوباره خیلی وقت داری فعلا از زندگیت لذت ببر بیخیال سختی و مشکلات با دوستات وقت بگذرون بیرون برو هیجاناتت رو تخلیه کن یکم دوری کن از پسرا و به خودت برس 💖

از کلاس هفتم رل داشتم  اولش از بی محبتی پدرم پیشنهاد پسرارو قبول کردم اما بعد دیگه عادت شد برا ...

از پدرت بی محبتی ببینی خیلی بهتر از دوس داشتن های دروغین پسرای هرزه و لاشیه ک فقط واسه رابطه جنسی تو رو ب فساد بکشونن

اره عزیزم میدونم ولی چطور عادتم رو‌ترک کنم؟

وقتی برا خودت هدف بزاری  اینارو هم کم کم ترک میکنی.  ببین ب چی علاقه داری هنر درس ب چی؟ اونا رو دنبال کن با دوستات خوش باش بخودت اهمیت بده . حرص اکس اولی رو نخور بهتر از اون میاد تو زندگیت نگران نباش