هیوانت مدیر عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 3263 عنوان اون ناپیکه که شوهرش خیانت کرد یه شهره دیگه چیشد؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 21 پست یکی بگه چیشد بچه ها....شوهرش رفته بود هتل زن برده بود تو یه شهره دیگه....ترکید تاپیکش؟ چه کسی گفت که مستی فقط از جام شراب است/من ز میخانه ی چشمان تو هر لحظه خرابم❤ 1403/03/19 | 23:54 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هیوانت مدیر استارتر عضویت: 1400/05/07 تعداد پست: 3263 راستی چی شد شاید واقعی بود از مردا هیچی بعید نیست زنها و دخترا هم که بعضیاشون انقدر هرزه شدن تو خیاب ... دقیقا چه کسی گفت که مستی فقط از جام شراب است/من ز میخانه ی چشمان تو هر لحظه خرابم❤
قیمه_با_مرغ عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 5286 واقعا میگی ؟ لَ وَ نْ دی چرا دروغ بگم ؟؟؟ پرسیدن عیب نیست ندانستن عیبه خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️
افسانه_کاربرقدیمی عضویت: 1402/01/07 تعداد پست: 2081 چرا دروغ بگم ؟؟؟ پرسیدن عیب نیست ندانستن عیبه باشه گلم من خودم از لوندی فقط تلفظش بلدم 😄کاش بلد بودم مثل خیلی از دخترا تو خیابون با نگاشون آدم قورت میدن
قیمه_با_مرغ عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 5286 باشه گلم من خودم از لوندی فقط تلفظش بلدم 😄 کاش بلد بودم مثل خیلی از دخترا تو خیابون با نگاشون آدم ... همین که بلد نیستی خوبه اونا پول همون لوندی و بدنشونو میخورن خدا دشمن ادمو هم به این روز نندازه بخاطر پول تن به هر کاری میدن خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️
افسانه_کاربرقدیمی عضویت: 1402/01/07 تعداد پست: 2081 همین که بلد نیستی خوبه اونا پول همون لوندی و بدنشونو میخورن خدا دشمن ادمو هم به این روز نندازه بخاطر ... بلدم بودیم باز چش مردا همیشه دنبال مرغ همسایس زن بدبختشون نمیبینن پروفایلت مثل خاهرمه همش حس میکنم خاهرمی
قیمه_با_مرغ عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 5286 بلدم بودیم باز چش مردا همیشه دنبال مرغ همسایس زن بدبختشون نمیبینن پروفایلت مثل خاهرمه همش حس میکنم خ ... اینجاشو درست میگی همیشه چشمشون در حال جستجو هست خواهر من ایران نیست خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️