2777
2789
عنوان

بچه های خجالتی و کم رو باید چه کرد

110 بازدید | 7 پست

بچها من یک برادری دارم ک برادر خونیم نیست بچه فامیله ولی اینقدر دوستش دارم و باهم مچیم ک بهش میگم داداش . خلاصه این خیلی کم روعه باید چ کرد؟؟ 

بچها من از بچگیش یادمه که کلا خیلی ادم ساگت و ارومی بود تا ابتداییش ک در حدی کم رو  و خجالتیه ک هیچ حرفی نمیزنه 

الان راهنماییه بازم خیلی کم رو خجالتیه 

باید چ کرد خجالتی نباشه؟ 

به شدت کم حرف به شدت اروم و خجالتی 

هرچی بهش میگم چرا حرف نمیزنی میگه خجالت میکشم 

هیچ مشکل خانوادگی خاصی ام نداره 

تا حالا  بچهاتون خجالتی بودن؟؟ چیکار کردین ک این کم رویی ازشون بره؟

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈

در حدی ارومه ک‌حس میکنم افسردست 

تا ازش چیزی نپرسی هیچی نمیگه

نمیدونم میترهس از حرف زدن چرا واقعا؟

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید کلاسای گروهی ثبت نام کنه  یا یه سری کلاس که مشاورا برای اعتماد به نفس میزارن  کلی ک ...

هیچ دوستی ام نداره 

هم سن و سالاشو میبینم ادم میخورن 

این نمیدونم چرا اینقدر بدبخته....

پسر منم بشدت آروم و تودار حدود یک ماه کلاس کاراته می‌ره اینقدر تغییر مثبت داشته خودم باورم نمیشه 🤦 تا این سن هیچوقت صداشو بلند نکرده بود نه خنده نه گربه الان تو کلاس مجبور درسهای مربی رو با صدای بلند بگه فوق العاده خوبه 

به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 
پسر منم بشدت آروم و تودار حدود یک ماه کلاس کاراته می‌ره اینقدر تغییر مثبت داشته خودم باورم نمیشه 🤦 ...

چقدر خوب 

واقعا امیدوارم حال دلش بهتر بشه مثل این برادر من اینجوری بزرگ نشه 

بعنی نه دوست و رفیقی 

نه احساساتشو بروز میده 

نه حرف میزنه 

فقط وجود داره وگرنه هیچ کاری نمیکنه 

مثل روح میمونه

چقدر خوب  واقعا امیدوارم حال دلش بهتر بشه مثل این برادر من اینجوری بزرگ نشه  بعنی نه دوس ...

مرسی عزیز🙏🌹

به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم