2777
2789
عنوان

بیبی چکم مثبت شد 😶

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 70 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهرت فرنگی غصه خوردن ندارد عزیزم

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
یعنی بارداری خیلی سخته؟ من میخوام از الان وزنم رو کم کنم.

نه 

اصلا تو این مدت به این چیزا فکر نکن 

فقط در آرامش باش و تا می تونی استراحت کن که انرژی ذخیره کنید

بعد از زایمان به خاطر زحمت زیاد و بی خوابی و شیردهی خود به کم می کنی و از قبل هم وزنت کمتر میشه

یعنی بارداری خیلی سخته؟ من میخوام از الان وزنم رو کم کنم.

سلام عزیزم مبارکتتون باشه

شما میخواستید آی وی اف کنید مشکل از خودتون بود یا همسرتون؟داروی خاصی مصرف کردید؟

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
سلام عزیزم مبارکتتون باشه شما میخواستید آی وی اف کنید مشکل از خودتون بود یا همسرتون؟داروی خاصی مصرف ...

تحرک اسپرم کم بود. رفتیم چکاپ کامل که البته همینجوری نه برای بچه دار شدن، همسرم و من هم تری گلیسیرید و آنزیم کبد بالا بود. یه دوره شروع کردیم به کاهش وزن و سالم خوری، یهو اتفاق افتاد. 

نه من تا مرحله فریز جنین رفتم و بعد منصرف شدم از باردار شدن. که اینطور شد. چون قبلا هم اتفاق نمیفتاد جلوگیری نداشتم فکر نمیکردم که بشه.

نه  اصلا تو این مدت به این چیزا فکر نکن  فقط در آرامش باش و تا می تونی استراحت کن که انر ...

اخه میگن‌وزنی که ادم تو بارداری اضافه میکنه بعدا دیگه کم نمیشه.

شوهرت فرنگی غصه خوردن ندارد عزیزم

ببین من تجربه ی بدی از زایمان طبیعی دارم. باعث فوبیا شد. حالا اینجا راضی کردن دکتر برای سزارین خیلی خیلی سخته.  من هم از الان دارم بهش فکر میکنم، به خاطر فوبیای شدیدم.

ببین من تجربه ی بدی از زایمان طبیعی دارم. باعث فوبیا شد. حالا اینجا راضی کردن دکتر برای سزارین خیلی ...

آخ نگو که بعد فوبیا من ترس زیادی دارم ...نفسم نصفه نیمه میشه الان

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
تحرک اسپرم کم بود. رفتیم چکاپ کامل که البته همینجوری نه برای بچه دار شدن، همسرم و من هم تری گلیسیرید ...

ممنونم عزیزم مبارکتون باشه

منم همسرم اسپرمش کم تحرکه و ۴ ساله اقدامم آی وی افم کردم نشده

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
ممنونم عزیزم مبارکتون باشه منم همسرم اسپرمش کم تحرکه و ۴ ساله اقدامم آی وی افم کردم نشده

به نظرم این برنامه ی چکاپ رو برید و چند ماه سالم خوری کنید. امتحانش ضرری جز سلامتی بیشتر نداره و مثل آی وی اف دردناک و مضر نیست.