2777
2789
عنوان

فردا با قرص زیر زبونی قرار سقط کنم میشه بیاید راهنمایی😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 24 پست
به جز خود دکتر دوجا دیگه هم رفتم بدبختی اینه بچه اندازشم کوچیک شده جوری که ۲ تا ۳ هفته کمتر هم نشو ...

💔💔

عزیزم با اینکه خودم مجردم اما میتونم بفهمم چ دردیه چ غم بزرگیه

از خدا میخوام زود ی کوچولو خوشگل بزاره تو دلت

اون ی دونه بچه ای هم ک داری خدا حفظش کنه

منم از این موضوع میترسم ولی بچه من هفته ۸ و هفته ۱۰ کاملا نرمال بود ضربان داشت حتی اندازه رشدش کام ...

خب صبر داشته باش تا بالاخره خودت به خونریزی بیوفتی دیگه، اینجوری اگرم بچه زنده باشی دیگه میفهمی،

چون اون خواهرم یه سقط هم داشت اصلا نرفت دکتر تا اینکه خودش به خونریزی افتاد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم تنهام اصلا دلم نمیخواد کسی باشه دارم دق میکنم

به خدا منم زار میزدم تو اتاق تنهایی ، یعنی درد روحی منو بیشتر اذیت کرد، خیلی سخت بود خیلی ولی با خدا میشه جنگید؟ مصلحتش رو ما نمیفهمیم ، باید تسلیم باشیم فقط ، من بچم پسرم بود شوهرم دوس داشت ، تا یه هفته باهام قهر بود، اصن ده سال پیر شدم سر اون موضوع ، قوی باش ، مثل من خودتو ننداز قوی باشه 

کاش یکم صبر کنی اصن از درون ریختم بهم من خواهرم بدنیا اومدنی هم اول گفتن اصن پوچه بعدشم ک اخراش بود گفته بود دکتر سندرم دان داره باید انداختش ولی الا هشت سالشهو سالمه یکم صبر کن به چند دکتر دیگم نشون بده   

عزیزم به نظرم یه مدت دیگه صبر کن.. دکتر به منم گفت بچه دو هفته رسد نکرده و قلبش ایستاده.. بهم نامه بستری داد..من از ترس نرفتم بیمارستان..هیچ علامتی نداشتم..  دو هفته استراحت داشتم تو خونه.. بعد دو هفته دوباره رفتم یه دکتر دیگه و سونو و.... همینو بگم که الان دخترم کلاس ششمه قربون قد و بالاش برررررررم❤️❤️😘

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
عزیزم به نظرم یه مدت دیگه صبر کن.. دکتر به منم گفت بچه دو هفته رسد نکرده و قلبش ایستاده.. بهم نامه ب ...

تو هفته چندم بهت گفتن؟

یعنی قبلش قلبش میزد ؟ منم دقیقا الان بهم همینو گفتن هیچ علامتی هم ندارم حتی درد چه برسه به خونریزی

ولی سه جا سونو رفتم

هرسه گفتن بدون ضربان قلب

تو هفته چندم بهت گفتن؟ یعنی قبلش قلبش میزد ؟ منم دقیقا الان بهم همینو گفتن هیچ علامتی هم ندارم حتی ...

هفته ۱۱ بودم.. آره سونوهای قبلی اکی بود‌‌... یه اتفاق افتاد که خیلی ترسیدم.. بعد ببخشید لباسم در حد یک سکه کوچک قهوه ای شد ترسیدم رفتن دکتر و سونو که بهم گفتن رشد نداشته و سقط.. بعد دو هفته استراحت مطلق دوباره رفتم همه چی اکی بود خدارو.. البته من یک دکتر و یک سونو رفتم.. شوهرم گفت بخواد سقط بشه خودش میشه، به پای خودت نرو بیمارستان.. در واقع اومدم خونه منتظر سقط بودم دیدم هیچ خبری نشد دوباره رفتم دکتر.. واقعا موندم اگر میرفتم برای کورتاژ چه بار روانی وحشتناکی داشتم.. الان دخترم ماشاالله خانوم باهوش همه چی تموم.. 

هفته ۱۱ بودم.. آره سونوهای قبلی اکی بود‌‌... یه اتفاق افتاد که خیلی ترسیدم.. بعد ببخشید لباسم در حد ...

به من گفتن با قرص زیر زبونی قرار سقط بشه

یعنی منم نرم؟

خدا کنه برای منم ایجوری باشه

یعنی بدونی از عصر تا الان هزار بار مردم

اگه یه وقت واقعا مرده باشه صبر کنم تا لکه بینی بشه خطرناک نیست؟

به من گفتن با قرص زیر زبونی قرار سقط بشه یعنی منم نرم؟ خدا کنه برای منم ایجوری باشه یعنی بدونی از ...

عزیزم من جات باشم حداقل دو هفته دیگه صبر میکنم.. بعید می‌دونم خطری برای خودت داشته باشه.. بازم نمی‌دونم گلم با چند پزشک دیگه مشورت کن و از همه مهمتر به خدا توکل کن.. می‌دونم چه حالی داری به خدا پناه ببر و ازش راه درست رو بخواه.. من برات دعا میکنم دوستم 😘