2777
2789
عنوان

مامانا راهنماییم کنید

121 بازدید | 8 پست

دختربزرگم کلاس اوله و می‌ره دوم امسال هر شب شب ادراری داره  می خوام پوشکش کنم مثلا پریشب قبل خواب رفت دستشویی یک ساعت و نیم بعدش رفتم بیدارش کنم دیدم خیسه خسته شدم و بیشتر از خودم خودش ناراحته

تمام کارها ک تو تاپیک های مشابه بوده خوندم مایعات و سردی نمیدم شب اما مشکل خواب سنگینشه یعنی شدید خوابش سنگینه یعنی تو بارداریم هم همش خواب بود اصلا نمی‌دونستم تکون خوردن بچه تا شش ماه و نیم چیه همش سونو بودم ببینم سالمه مثلا یبار بیدارش کردم بردم دستشویی لباسشو میگم بکش پایین تا بیدار شه خودش میگه باشه اما نمی‌کشه چند بار میگم آخر یا خیس می‌کنه یا من باید بکشم پایین تو روز هم خیس می کنه نمی دونم چی کار کنم سونوگرافی کردم مثانش ضعیف هست دکتر گفته تا نه سالگی خوب میشه میشه کمکم کنید

دیگه دکتر گفته صبر کن

داداش منم اینجور بود مامانم خیلی بهش آب نارگیل و خود نارگیل داد بهتر شد

سنش بیشتر بشه درست میشه

از ۵عصر بهش ش‌کلات چایی هندونه و مایعات ب هیچ وجه نده

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا چند سالگی خوب شد پوشک میشد

ن پوشک نمیشد. فک کن سال ۷۳

مامانم داغون شده بود اونموقع ۱۰ ۱۱ سالش میشد

گاهی ارثی. چن بار فک کنم ناشتا آب نارگیل بهش میداد خوب شد

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘

همسایه مام دوقلو داشت دختره خوب بود پسره کلاس دوم بود پوشک میشد طفلک خسته شده بود اللن خبرندارم ازش

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

آب ناگیل طبیعی باید باشه؟خودمون بگیریم

عزیزم نارگیل بخر؛  بشکن.  از آبش و گوشت سفیدش بده بخوره

ان شالله ک درمان میشه

ی مقدار مداومت کن 

تو روز پوشک میشد  از کجا متوجه شدی پوشک میشد

نه فقط شبا .مامانش میگفت 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚