2777
2789
عنوان

زایمان سزارین

104 بازدید | 21 پست

تا چند هفتگی نگه میدارن اگر درد نگیره؟ 

من زایمان قبلیم دردم گرفت 36 یا 37 بودم زایمان کردم

گ3تم این اگر درد نداشته باشم کی زایمان میکنن برام؟ 

زندگی واقعی یه چیزی بین اینستا و نی نی سایته

دکتر من میگه۳۹پر

هرکس اومد تاپیک هرتجربه اب داره راجب سزارین بگه

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هفته ۳۷ زایمان دوم درد داشتم رفتم با هزارتا نوار قلب.....معاینه آخر سزارین کردن برو دکتر بهت میگ ...

منطورم این بود برنانه ریزی کنم که اگر دردم نگرفت حداکثر تا چن هفته نگهم میدارن

احتمالا دردم بگیره هفته 38

منطورم این بود برنانه ریزی کنم که اگر دردم نگرفت حداکثر تا چن هفته نگهم میدارن احتمالا دردم بگیره ه ...

هروقت احساس درد داشتی هروقت بود سریع برو دکتر به من اینو گفت من زایمان زود رس بود ودرد یهویی گرفتم

منطورم این بود برنانه ریزی کنم که اگر دردم نگرفت حداکثر تا چن هفته نگهم میدارن احتمالا دردم بگیره ه ...

منظرم از نامه همین بود دکتر به من نامه داد گفت این نامه بستری هروقت احساس درد داشت برو ویکم شلوغتر بکن تابستان کنن

هروقت احساس درد داشتی هروقت بود سریع برو دکتر به من اینو گفت من زایمان زود رس بود ودرد یهویی گرفتم

آره درد داشتم که میرم میگم اگه مثلا خدا کمک کرد تونستم بیشتر نگه دارم بچرو حداکثر کی خودشون سزارین میکنن

آره درد داشتم که میرم میگم اگه مثلا خدا کمک کرد تونستم بیشتر نگه دارم بچرو حداکثر کی خودشون سزارین م ...

فکر کنم گفت ۳۹ هفته کامل که من از اون تاریخ دوهفته زودتر به دنیا اومد بچم

اما بستگی به دکترت داره باید ببینی اون چیمیگه

البته من بچم میتونستم توتاریخ ۱۰       ۱۰     ۱۴۰۰به دنیا بیارم دکتر گفت  ولی بمونه بهتره خدایی نکرده ریه هاش کامل نباشه دردسر میشه  گفت ۲۰     ۱۰ بهترین تاریخه       که یک شب درد کشیدم بخاطر اینکه میگفتم توهم درد دارم خوب میشه میترسیدم زود به دنیا بیاد ۳۷ هفته بزارنش دستگاه

از شانس من ۵       ۱۰    ۱۴۰۰ به دنیااومد 

البته خداروشکر انگار ۳۷ هفتم کامل بود تودستگاه نزاشتن

اما ۳۱۰۰بود ولی خییییلی ریز بود    

زردی هم گرفت ۶۰ روز وخیییییلی اذیت شد وشدم خییییییییلی

زردی موندگار گرفت یک عالمه از مایش و....... 

میگفتن حتما کبدش کامل نبوده وبه مرور خوب شد بعد ازختنه بعد از ۶۰ روزگیش

اینارو گفتم عجله نکنی برای زود برداشتن 

انشاالله به موقع خودش به راحتی زایمان کنی وبچه سالم صالحی گیرت بیاد

فکر کنم گفت ۳۹ هفته کامل که من از اون تاریخ دوهفته زودتر به دنیا اومد بچم اما بستگی به دکترت داره ب ...

نه بابا زود برداشتن چیه قربونت من سابقه زایمان زودرس دارم قبل از دخترم واسه همین امیدوارم تا 37 و بیشتر بمونه ولی چون مجبورم پله بالا پایین شم و فعالیت کنم گاهی میترسم زودتر دنیا بیاد

من هرچی تو شکمم باشه بهتره برام

وزنش خوب بوده بچه شما

حتما چون پسرا حساس ترن ریه و کبد و اینا اذیت شدی من دخترم 37 هفته تمام به دنیا اومد 2600 بود وزنش جون هوا آلوده بود هیچ اشتهایی به غذا نداشتم یکماه اخرم هر روز بیمارستان دیگه بیمه تکمیلیمون پر شد اون سال یادمه چند میلیون فقط پول اورژانس دادیم اون یکماه غیر از داروهام و... 

فکر کنم گفت ۳۹ هفته کامل که من از اون تاریخ دوهفته زودتر به دنیا اومد بچم اما بستگی به دکترت داره ب ...

این هفته میرم دکتر ببینم چی میگه

این هفته میرم دکتر ببینم چی میگه

اره حتما برو وبگوسابقه زایمان زود رس داری منم سر اولی که قرار بود طبیعی زایمان کنم اورژانسی اول ۲۸ هفته سزارین شدم 

درد طبیعی کشیدم واخرم برای بچه خطر ناک شد سزارین شدم