2777
2789

سلام مامانا. پسرم ۱۵ماهشه. شنوایی سنجی یه بار بدو تولد بردمش یه بارم شش ماهگی. نوبت بعدیش کی هست؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه سوال دیگه. مامانایی که بچتون شیر خشک میخوره، در روز چند سی سی بهش میدین؟ یکسال به بالا

وای چرا همه چی سایت دوباره عوض شده/  

دختر من 210 سی سی میخورد یعنی یه شیشه پر دو سه وعده در روز میخورد 

🤔
یه سوال دیگه. مامانایی که بچتون شیر خشک میخوره، در روز چند سی سی بهش میدین؟ یکسال به بالا

نه عزیزم خداروشکر مشکلی نداره، همینجوری واسه چکاپ گفتم.

اره نی نی سایت منم صورتی شده😍

پونزده ماهگی هم بابد برن شنوایی سنجی ریتم معمولشه منم دخترمو یه ماهگی سه ماهگی بردم پونزده ماهگیم باید ببرم الانم پونزده ماهشه شنواییش مشکلی نداره خداروشکر اما میگن ببرین قبل مدرسه رفتنم میفرستنشون 

سلام.من یه بار بردم اونم همون بدو تولد،چند بار پرسیدم گفتن نیازی نیست

هرجا یجور به آدم میگن مه گل جان مثلا اصفهان به من اینجوری گفتن اینجا که خودمون هستیم گفتن نیاز نیس منم برای اطمینان میخوام ببرم بااینکه دخترم پونزده تا کلمه میگه و کامل حرفمو میفهمه 

منم پرسیدم گفتن نیازی نیست اگه مشکل نداره 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.
هرجا یجور به آدم میگن مه گل جان مثلا اصفهان به من اینجوری گفتن اینجا که خودمون هستیم گفتن نیاز نیس م ...

بچتون چند وقتش کامل حرف میزنه؟

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.

سلام منکه یبار 3 ماهگی و بدو تولد بوده فقط دسگا نبردم الان دو سال و نیمشه

خدا جونم ممنون از هدیه هایی که بهم دادی هدیه دومتم که خودش سرزده وارد زندگیم شده و هدیه ای که بغلمه حالا مه هدیه دوم رو خودت دادی هودتم مواظبش باش