2777
2789
عنوان

سهمیه بنزین قابل فروشه؟

107 بازدید | 12 پست

نزدیک ۵۰۰ لیتر توی کارت بنزینمه ولی اصن استفاده ندارم چون بابام میبره بنزین میزنه که فقطم ماهی یبار باک پر میکنه کلا زیاد جایی نمیرم فقط میرم سرکار که مامانم با ماشین خودش میرسونتم ماشینم کلا توی پارکینگ خوابیده

بنظرتون میخرن؟ چقدر؟

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم

سلام رز بنفش متوجه شدم شما پزشکی شیراز میخوندید میشه بپرسم روزانه چند ساعت میخوندید و چند ساعت تست میزدید و از کی شروع کردید و تفریحاتتون چیبود؟؟؟

بعد چطور مستمر پیش می‌رفتید

خیلی ممنون میشم جواب بدید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام رز بنفش متوجه شدم شما پزشکی شیراز میخوندید میشه بپرسم روزانه چند ساعت میخوندید و چند ساعت ...

سلام عزیزم

تعداد تست و تعداد ساعت تست کاملا متفاوت بود اصلا مقدار مشخصی نداشت مثلا نزدیکای عید فقط تست بود درحالی که مرداد نصف تایم تست میزدم و تعدادش هم متغیر چون درسای مختلف مباحث مختلف ارزش تستی مختلف داشتن

مثلا فیزیک که فقط تست بود درسنامه خیلی کم میخوندم شاید فقط درحد مرور فرمولا و برعکسش زیست که بیشتر وقتم روی کتاب درسی میذاشتم یا حتی همون زیست ژنتیکش ۹۰ درصد مسئله بود که البته نظام جدید حذف شده و طرح مسئله کلا ممنپع شده ولی زمان ما مبحث ژنتیک کلا روی مسئله میچرخید 

اصلا نمیشه برای تست تعداد و ساعت مشخص کنی

همون مرداد و عید نمیشه یچیز حدودی مشخص کرد یکم تخمینی که من دستم بیاد 

و اینکه درسنامه بیشتر میخوندید یا کلاس می‌رفتین واینکه مرورتون چطور بود؟؟؟؟ من متاسفانه تحت تاثیر دوستام و اطرافیان قرار میگیرم راهکاری ندارین بعد نگفتین تفریحاتتون چطور بود خیلی ممنون ک جواب دادین

همون مرداد و عید نمیشه یچیز حدودی مشخص کرد یکم تخمینی که من دستم بیاد  و اینکه درسنامه بیشتر م ...

نمیشه مشخص کرد عزیزم ببین همون مبحثی که میخوای بخونی کتاب تستت چنتا تست داره همون تعداد 

اصن تعیین تعداد تست و شمردن تعداد تست روزانه از بیخ و بن اشتباهه من نمیدونم کی این کارو باب کرده هیچ هدف و ارزشی پشت این کار نیست

من کلاس نمیرفتم منبع اصلی و درسنامه کتاب درسی بود بجز عربی و ادبیات که موضوعی هستن و با کتاب درسی پیش نمیرفت درسنامه میخوندم

اینکه وقتی ی مبحث خونده میشه چطور مرور کرد که برای آزمون جواب بده .... و اینکه چند منبعی خوندید

با همون کتاب درسی هم مرور میکردم به علاوه خلاصه هایی که موقع خوندنش نوشته بودم واسه هر درس یه دفترچه خلاصه داشتم واسه مرور و جمع بندی

درس های اختصاصی دو منبع یکیش متوسط رو به بالا واسه تست آموزشی و یکی سخت واسه تست پیشرفته 

درس های عمومی فقط یک منبع