2777
2789
عنوان

اونایی که iud استفاده کردن

80 بازدید | 16 پست

ببخشید حتما باید یکبار باردار شده باشیم استفاده کرذ 

یا اینکه میشه همین اوایل ازدواج برم بذارم؟

راستش تجربه ندارم 

ولی دوست ندارم باردار بشم فعلا 

میگن بهترین راه برای جلوگیری از بارداری 

دخترک موفق روانشناس🥹❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من پنج شش ساله که ای یو دی دارم

باردار نشدم

اونموقع محدودیت اینجوری نبود

توی کلینیک خصوصی گذاشتم

الانم فک کنم توی کلینیک خصوصی و اینجور جاها بشه با هزینه بیشتر گذاشت

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
باید باردار شده باشم یه بار؟

خب میگم که

میگم من نشدم تا حالا و گذاشتم

شاید شمام بتونی توی کلینیک بذاری

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
عهههههه دکتر گذاشت دیگه؟ پس چرا میگن حتما باید یه زایمان داشته باشیم😬

اره دیگه

کلینیک یه پزشک زنان بود 

اونموقع هم همچین محدودیتی نبود یا حداقل من نشنیده بودم

هزینتون چقدر شد ،روندش چجوریه درد داره ؟یه مختصر توضیحی میدین

مال چند سال پیشه اخه

اونموقع سیصد چهارصد تومن

هیچی یه مقدار مسکن مصرف میکنید

روز اول پریودی میذارنش

که دردش در حد پریوده چون من پریودام شدیده دردش زیاد اذیت نشدم خود جاگذاریش ده بیست ثانیه درد داره کلا

بعدم یه مدت باید کار سنگین نکنی و ممکنه درد زیر دل داشته باشی در حد خفیف

بعد دیگه کلا حس نمیشه و دردم نداره

عهههههه دکتر گذاشت دیگه؟ پس چرا میگن حتما باید یه زایمان داشته باشیم😬

به خاطر فرزندآوری میگن ،برو یه جا پیدا کن بزار راحت میشی از جلوگیری و قرص 

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
هزینتون چقدر شد ،روندش چجوریه درد داره ؟یه مختصر توضیحی میدین

دردش در حد ازمایش پاپ اسمیر هست و تمام 

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده