2777
2789
عنوان

وزنم توی بارداری

87 بازدید | 16 پست

بچها من الان ۷۳کیلو شدم

قبل بارداری ۶۷بودم

الان ۲۲هفته هستم

دکتر گفت ۳کیلو بیشتر از حد معمول اضافه شدم این ماه

خیلی نگرانم اخه اصلا دوس ندارم چاق بشم

انقد رژیم اینا میگرفتم تا همیشه روی وزن مورد علاقم بمونم 

الان نمیدونم چیکار کنم

چیا نخورم دکتر گفت شیرینی جات و نون برنج کمتر کن

من عاشق وعده ها صبحانه ام الان دوروزه صبحانه چای شیرین نمیخورم نون کمتر میخورم دارم دق میکنم😭

چرا میخوریم چاق میشیم فوری

چیکار کنم پس

من وزنم تو هردوتا از بارداری هام فقط ۶ کیلو اضافه شد. البته  ویارم سخت بود و اصلا شیرینی جات نمیخوردم.

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جیگرم اینا همش چاقی تو نیست که اون نی نی تو دلیت هس کیسه اب هست بند ناف هس کلی چیه 

یه کوچولو تحمل کن درست میشه خواهری 

سزارین دوستم بود گفت صد کیلو بودم بی حس نمیشدم اصلا

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨

تا۱۵کیلو به وزن اولت اضافه میشد 

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
جیگرم اینا همش چاقی تو نیست که اون نی نی تو دلیت هس کیسه اب هست بند ناف هس کلی چیه  یه کوچولو ...

اره میدونم ولی خب اگه رعایت نکنم بعدش باید دوباره دردسر رژیم ورزش سخت رو بکشم

ای وای توهم حتما مثل من عاشق شیرینی جات بستنی شکلات شیر کاکائو بیسکویت اینا هستی😭

اتفاقا بگم برعکس باور میکنی؟اصلا رو بارداریم علاقه ای به شیرینی جات ندارم مخصوصا چیزای کارخونه ای سعی کردم مصرفم خیلی محدووود باشه

حتی حس میکنم خوراکم فقط یکم باقبل فرق کرده نمیدونم.. هرسری میرم رو ترازو دهنم باز میمونه...

میدونی؟خیلی نگرانم:)حالا نوبت منه ازتون بخوام واسه سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید💙
اتفاقا بگم برعکس باور میکنی؟اصلا رو بارداریم علاقه ای به شیرینی جات ندارم مخصوصا چیزای کارخونه ای سع ...

نمیدونم والا من نی نیم پسره همه میگن پسر آدم ترشی جات و اینا دلش میخاد اما منم کاملا برعکسم

خوشبحالت

اصلا چون تا روز زایمان من بالا آوردم و حالم بد بود. واسه من که حاملگی خیلی مزخرف بود

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
نمیدونم والا من نی نیم پسره همه میگن پسر آدم ترشی جات و اینا دلش میخاد اما منم کاملا برعکسم

سالم باشن انشالله و زایمان راحتی داشته باشیم

وزن رو میشه درستش کرد...قبل بارداری میدونستیم چی در انتظارمونه و الان نباید به خودمون سخت بگیریم

میدونی؟خیلی نگرانم:)حالا نوبت منه ازتون بخوام واسه سلامتی تو دلیم صلوات بفرستید💙