2777
2789
عنوان

کسی کتاب خون هس؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1156 بازدید | 140 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اکثرش و دوستان گفتن اما من میخوام قلعه الموت بارتول رو معرفی کنم

البته یه نسخه اش واسه ذبیح الله منصوری هست اونم خوبه

درباره حشاشین و اسماعیلیه

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  
گلم راجبه موفقیتم کتاب میشناسی؟ 

خیلی زیاد 

عکس بذارم؟

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
اتفاقا خیلی این دوران رو دوس دارم بخونم  بنظرت تاریح تحریف شده نیس؟؟ میشه اعتماد کرد به کتابا؟

والا اتفاقاتی که توزمان حال می افته ادم باچشم خودش میبینه رو تحریف میکنن. نمیشه خیلی اعتمادکرد

راجع به تاریخ ایران و جهان  راجع به هیتلر و رضا شاه اگه کتاب جالبی هس بگین بخونیم

ایران قبل از اسلام ،گیریشمن ( اگر درست نوشته باشم نویسنده شو) 

نبرد من نوشته ی پیشوا 

این کتاب دومیه خداست خوده هیتلر نوشته 

یهود ستیز، ضد کمونیست، ناسیونالیست. به اتهام نژاد پرستی افتخار کنید، وقتی برای آزادی‌ِ تان مبارزه می‌ کنید ، شما را بیگانه‌ ستیز می‌ نامند . وقتی برای کشورتان مبارزه می‌ کنید ، شما را نژاد پرست می‌ خوانند . عمر این کلمات منزجر کننده به پایان رسیده است.
والا اتفاقاتی که توزمان حال می افته ادم باچشم خودش میبینه رو تحریف میکنن. نمیشه خیلی اعتمادکرد

همین 

این همه با آب و تاب میخونی 

فک کن نویسنده ش هر چی تو ذهن خودش بوده رو نوشته باشه 

سیاحت نامه ابراهیم بیگ رو خوندم 

انگار طرز فکر خودش رو تحمیل کرده بود 

حشاشین  و ... چه دوره ییه؟ نشنیدم این اسم هارو

شروع اش دوران سلجوقی میشه عزیزم،درست قبل حمله مغول ها

با سلجوقی ها مبارزه میکردن،۶ امامه بودن،بنیان گذار ‌تروریسم و....

در کل خیلی جالب بوده برای من.مخصوصا رهبرشون که هیچوقت معلوم نشد آدم سفیدیه یا سیاه

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"