2777
2789
عنوان

دورهمی دهه ۸۰یا💜🥲

1125 بازدید | 161 پست

بخاطر اینکه حوصلم  نتنها سر رفته بلکه شفته هم شده 

بیاین بحرفیم🚶🏻‍♀️🥲

@fake_love   عشقم هرموقع کارت تموم شد بیا:>>

@park_diana   دیا عزیزدلم تشریف بیار:>>

@بگویاسی    بیا عزیزم اینجا حرف بزنیم:>>

بقیه دهه هشتادیارم تگ کنین؛

(خب حال و هوای این روزاتون چطوره؟)

ناشناس🧸🌆:              https://daigo.ir/secret/9701005780

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اومدم🍻

من همونیم که ازش میترسیدم 😈....من همونیم که لبخندشو چاقو تراشید🔪....من همونیم که هنوز میگم همه دخترا عروسکن ولی من آنابلم💀....من همونیم که هرروز صبح وقتی پاهام زمین رو لمس میکنه شیطان میگه :اوه لعنتی باز بیدارشد🔪....من همونیم که هنوز میگم اگر نزنی میزننت👊....من همونیم که از کوچه بیشتر از مدرسه یاد گرفتم 🔪....من همونیم که برای هیچ احدی زانو نمیزنم حتی اگر تمام مردم جهان رو زانو هاشون راه برن😈....من همونیم که اولش رنجیدم ولی تهش شیک خندیدم 🔪....من همونیم که انتقام رو قبول دارم....من همونیم که اگه به فکر دور زدنم باشی باید قبلش بدونی خیلیا پیش من دوره دیدن....من همونیم که همیشه بر میگردم😈....من همونیم که هنوز میگم آهااای لنگی من استقلالی هستمااااا😏👑💙من همونیم که اگه یه رفیق واقعی داشته باشم هزارتا فداکاری براش میکنم ولی وای به روزی که بهم خیانت کنه 🔪....من همون🔪😈💪هستم .....❌11❌.❌HTX❌.....

از حال و هوای کنکوری چه انتظاری می توان داشت

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

خیلی خیلی بد...کاش این ماه هم خوب بگذره راحت شیم

•|•       ما چون ز دری پای کشیدیم،کشیدیم...امید ز هرکس که بریدیم،بریدیم...دل نیست کبوتر که چو برخاست،نشیند...از گوشه بامی که پریدیم،پریدیم... خلاصه‌که‌اینجوریاست🤍🙂🦋