2777
2789

توی ۷ هفته هستم

۴ هفته س رشد نداشته

خیلی خونریزی کردم

لخته و کلی چیز دفع شد

ولی سونو گفت ساک کامل هست هنوز

ولی از جاش کنده شده و قسمت تحتانی رحم اومده

دهانه رحم هم بیمارستان گفتن بازه

چجوری میشه بازتر بشه و بیافته؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من موقع زایمان ی لیوان تخم شوید و زعفرون دم کردم خوردم خیلی زود دهانه رحممو باز کرد البتع کلن زعفرون و اینا قاعده آور و خونریزی دارع سرخود بنظرم چیزی مصرف نکن 

آرزوهای دفن شده🖇️وقوع معجزع زندگیم از طرف خدام (خرابش کردم دعا کنید دوباره بدستش بیارم توروخدا ی صلوات مهمونم کنید 🥲🙏) هرجا دیدی لایکت کردم بدون برای درخواست صلوات و دعایی بوده که کردی من برای همتون که درخواست دعا داشتین صلوات میفرستم فقد خیلی جاها اعلام نمیکنم 🥰

از دکترت سئوال کن. برای زایمان از قرص گل مغربی میدن برای نرم شدن و باز شدن دهانه رحم اگر مناسب باشه استفاده کن از قبل بپرس

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
من موقع زایمان ی لیوان تخم شوید و زعفرون دم کردم خوردم خیلی زود دهانه رحممو باز کرد البتع کلن زعفرون ...

خود بیمارستان گفت تخم شوید بخور احتمالا بیافته

توکل به خدا

دعا کنید 

زعفرون هیچ کاری نمیکنه من حامله شدم چون بچم کوچیک بودخاستم سقط کنم البته خودم ن شوهرم نمیخاستش دوتا دوتا لیوان زعفرون دم کرده غلیظ میخوردم هیچی نشد طناب میزدم ولی بازم هیچی ب هیچی ولی خداروشکر ک هیچیش نشد الان همه وجودم شده و درحال حاضر روی پاهام خوابه تخم هویجم خوبه ولی من خودم نخوردم

‎‌‎ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ🖤🖤🖤‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ‎‌‌‌‌‎‌‌

خب واسه کسی اگر بعدا این تاپیکو خوند

من اخر رفتم بیمارستان

قرص بهم دادن

و اصلا درد اونقدر نداشتم

آخرم با معاینه بیرون اومد

چون کنده شده بود توی همون دردهای قبلیم که گفتم

دیگه خیلی راحت اومد بیرون

فقط من دیر رفته بودم

گفت داشته عفونی میشده

یه شب نگهم داشتن که چرک خشک کن بگیرم

ان‌شاءالله برای کسی پیش نیاد و خدا بچه سالم و صالح بهتون عنایت کنه