2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من عمل کردم لیزری ولی اگه یبوست داشته باشی فایده نداره 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
راضی هستی از عملت عوارض مثل بی اختیاری یا چیزای دیگه پیدا نکردی 

نه عزیزم هیچ عوارضی نداشت اره عزیزم اگه یبوست نگیرم عالی ولی وقتی یبوست میگیرم استرس میگیرم نکنه مثل قبل عمل بشه اخه هرروز خو ریزی داشتم

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
سحرا جان اگه اسم دکترت هم بگی ممنون میشم ازت

دکترم دکتر شهرام منوچهری بود 

میشه اسم دکتری که رفتی پیشش لیزر کردی بهم بگی و ادرسش 

اره من لیزر کردم 

میشه اسم دکتری که رفتی پیشش لیزر کردی بهم بگی و ادرسش 

ادرسش داخل گوگل هست مطبش