2777
2789

سلام. من امروز 23 هفته و 5روز هستم 

یه ساعت هایی واقغا بی حالم بی حوصله ام

در کل بی رمق هستم 

هوا هم شهر ما خیلی گرمه بیرونم نمیرم 

بچه ها کی راحت میشیم😭😭

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

منم بیرون نمیرم مگه بخوام برم خونه مادرم یا دکتر که همسرم میبره.میخوام برم دوش بگیرم.این چند ماهمم به سلامتی بگذرونی

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

برچشم به هم زدنی میگذره

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بیرون نمیرم مگه بخوام برم خونه مادرم یا دکتر که همسرم میبره.میخوام برم دوش بگیرم.این چند ماهمم ب ...

الهی برای هممون به سلامتی بگذره 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
نگران وپر از استرس برای جواب سلفری ،دعام کنید

عزیز دلم من تاپیکهات رو مدام چک میکنم خیلی دلم پیشته حتما اگه لایق باشم به حق جد پسرم سالمه 

هیچی از استرس و نگرانی رو به مرگم فردا وقت دکتر دارم

چرا عزیز دلم دور از جونت چی سده 

منم اتفافا نوبت دارم فردا 

چرا عزیز دلم دور از جونت چی سده  منم اتفافا نوبت دارم فردا

دو روزه فهمیدم باردارم تقریبا ۱۶روز قبل ابله مرغان گرفته بودم

میترسم جنین چیزیش شده باشه

۲ساله منتظرم باردار بشم الانم فقط استرس و گریه

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دو روزه فهمیدم باردارم تقریبا ۱۶روز قبل ابله مرغان گرفته بودم میترسم جنین چیزیش شده باشه ۲ساله منت ...

پس توکلت کجا رفته دختر 

چه ربطی داره آخه 

دوستای من خیلی ها گرفتن 

چیزی رو که خدا داده خودشم مراقبش هست 

اینو از من خواهرانه قبول کن حالا که اول راه بارداری هستی نه به همسر نه پدر نه مادر نه خواهر و برادر و دوست قوم شوهر خلاصه هیچکس نه تکیه کن نه منتظر کمکشون باش فقط خود رو تمام و کمال بسپار به اون بالایی بهش اعتماد کن 

با گریه و زاری فقط داری اون فرشته خدا رو اذیت میکنی 

فردا ایشاالا خوش خبر میای 

پس توکلت کجا رفته دختر  چه ربطی داره آخه  دوستای من خیلی ها گرفتن  چیزی رو که خدا ...

مرسی عزیزم 

دعاکن سلام باشه

به نظرت تاثیر داره رو جنین؟؟

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810