2777
2789
وای خداکنه حقیقت باشه حست،امیدوارم هرچی ازخدا میخوای بهت بده،ممنونم برای پاسخ گوییت،راستی عزیزم حست ...

ممنون عزیزم‌.پسر بود اونی که سقط شد

ماما نیستم ولی تعیین جنسیت میکنم🤱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امسال باردارب داری.اره دوست داره.خیانتم اره افتاد😐😐

عزیزم من بچه اولم پسر بود و مشکل ژنتیکی داشت فوت کرد الان باردارم و ازمایش دادم ببینم سالم یا نه جوابش نیومده به نظرت سالمه؟ 

کلا چند تا بچه میارم؟ 

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعاکنید برام معجزه بشه 🌹 و نی نی تو دلم سالم باشه  و هیچ مشکلی نداشته باشه  دوتا بارداری داشتم که ناموفق بودن و این سومین بارداریمه و امیدم به همین نی نی تو دلمه که سالم باشه 🥺❤

ممنون عزیزم‌.پسر بود اونی که سقط شد

بخدا خودمم خوابش دیده بودم،خوابام همیشه درست در میان،چقد حرفات درستن واقعا،میشه بگی چجوری میگی،دمت گرم واقعا،حست میگه این بار پسربشه صحیح وسالمه؟؟؟؟سقط نمیشه دیگه؟این دیگه اخرین سوالمه،برای سلامتیت پنج تا آیت الکرسی خوندم وپنج تا صلوات فرستادم ،یه دنیاممنون عزیزم❤❤

هروقت بهت خیلی سخت گذشت وناامیدشدی ورسیدی ته خط مدام به خودت بگو،به مو میرسه ولی پاره نمیشه،وخداهست وخداهست وخداهست❤میشه یه صلوات برای خوشبختیم بفرستی؟؟🌹اللهم صل علی محمد وآل محمد😍،تویی که این امضارومیخونی امیدوارم به تک تک آرزوهای قشنگت برسی🥰
عزیزم من بچه اولم پسر بود و مشکل ژنتیکی داشت فوت کرد الان باردارم و ازمایش دادم ببینم سالم یا نه جوا ...

خدارحمتش کنه جانم.کلا۲تاپسرافتاد.اگه بعدبه دنیااومدن فوت کرده همین یدونه پسر خواهی داشت اگه قبل اینکه به دنیابیاد فوت کرده دوتا پسر 

بخدا خودمم خوابش دیده بودم،خوابام همیشه درست در میان،چقد حرفات درستن واقعا،میشه بگی چجوری میگی،دمت گ ...

مرسی گلم.بله سالم دنیا میاد انشالله

2810