2777
2789
عزیزم اولیت هم پسر افتاد دومیت هم.رفتی سونو اگه جنسیتو درست گفتم منم خبر بده

خواهرمن الان باردار نیس ولی یه پسر و یه دختر داره بنظرت سومی بیاره چی میشه؟ 

سرگشته چو پرگار همه عمر دویدیم، آخر به همان نقطه که بودیم رسیدیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا نوددرصد درست بوده

بچه دوم من بگو اولیم دختره

برای بار اول دارم ازین سوالا میپرسم  

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
عزیزم اولیت هم پسر افتاد دومیت هم.رفتی سونو اگه جنسیتو درست گفتم منم خبر بده

عزیزم من بچه اولم پسر بود الان باردار جنسیتش چیه 

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعاکنید برام معجزه بشه 🌹 و نی نی تو دلم سالم باشه  و هیچ مشکلی نداشته باشه  دوتا بارداری داشتم که ناموفق بودن و این سومین بارداریمه و امیدم به همین نی نی تو دلمه که سالم باشه 🥺❤

خیلی ببخشید میگم ،برای دختر میگن هوس ترشیجات هست برا پسر شیرینی تا جایی که دیدم و شنیدم 

من که هم ترشی میخورم هم شیرینی چی   

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم۴تا بچه افتاد برات😁😁دوتا دختر دوتا پسر

از منم بگو بالاتر گفتم...

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......
[QUOTE=342242308]بچه دوم من بگو اولیم دختره برای بار اول دارم ازین سوالا میپرسم    [/QUدخت ...

اخ جوووووون   خدا کنههههه خیلی دوس دارم برای دخترم خواهر بیارم...شاید ای وی اف کردم. 

2810