احتراما میخواستم نظر مامانای گل رو راجبه اسم آرام بدونم.۱ ماه بعد دخترم به دنیا میاد و هنوز اسمی واسش نتونستم پیدا کنم.ولی میخوام اسم ظریف و لطیفی باشه که از روی اسم بشه معنیشو فهمید.اسم پسرم هم آرین هستش.باتشکر
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
به نظرم کلمه آرام هر زمان توی لغت ماهستش هیچ اسمی که مدروز نباشه قدیمی نمیشه به نظرم.خیلی به روزها شاید روزی از مد بیوفتن ولی فک کن تبسم،گندم،بهار،دریا،ساحل همچین اسمهایی از مد نمیوفتن.نظرمن که اینه البته نظرها متفاوتن گلم
آرام قشنگتر ولی فک کنم دخترت بره مدرسه راضی نباش از اسمش چون همکلاسیاش اسم ها خیلی جدید دارن ولی بزرگسال شه شاید راضی شه اسم آوا بنظرم قشنگ و جدیدتر و بین المللی هم هست همیشه هم مد آویسا یعنی زلال مث آب آوین آوینا آدلیا آنیل آریسا آرشیدا آنیا نلین سلین ماهلین آیلین آیماه آیسا آیسان هم به اسم پسرتون میاد
^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣