2777
2789
عنوان

اسم دختر آرام

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونین چیه آخه،به نظرم دوتااسم یکی میشن هیچ تنوعی توش نمیشه،میخوام یکم نزدیک هم باشن ولی خیلی ست نب ...

زیاد شبیه حمید و حمیده نیست

چون حتی وزنشون شبیه هم نیسن

ولی کلا طرز فکرم این هست که از اون اسماست که راحت نمیشه باهاش ابسست نبود.

THE UNIVERSE SUPPORTS ME AND WANTS TO GIVE ME WHAT I WANT🌟
قشنگه ولی قدیمی نیست؟

به نظرم کلمه آرام هر زمان توی لغت ماهستش هیچ  اسمی که مدروز نباشه قدیمی نمیشه به نظرم.خیلی به روزها شاید روزی از مد بیوفتن ولی فک کن تبسم،گندم،بهار،دریا،ساحل همچین اسمهایی از مد نمیوفتن.نظرمن که اینه البته نظرها متفاوتن گلم

آرام قشنگتر ولی فک کنم دخترت بره مدرسه راضی نباش از اسمش چون همکلاسیاش اسم ها خیلی جدید دارن ولی بزرگسال شه شاید راضی شه  اسم آوا  بنظرم قشنگ و جدیدتر و بین المللی هم هست همیشه هم مد  آویسا یعنی زلال مث آب   آوین  آوینا   آدلیا   آنیل   آریسا   آرشیدا   آنیا    نلین   سلین  ماهلین   آیلین   آیماه   آیسا   آیسان   هم به اسم پسرتون میاد  

آرامیس 

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣