2777
2789
عنوان

توروخدا بگین بچم پسره یا دختر رد نشو لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 71 پست
سر زایمانم برات دعا میکنم عزیزم تو ام برام دعا کن لطفا دو هفته دیگه زایمان میکنم تو دوران بارداریم م ...

ممنونم گلم. چشم حتما . خدا ازش نگذره . واقعا حاملگی خیلییی زیاد سخته انشالله ک بزودی و خوشی بچت رو بغل بگیری😘❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه از ماهی خوشت اومده به نسبت قبل دختر و اگه بدت اومده پسره این علمیه

ماهی اول بارداری یکبار خوردن الان حالم بهم میخوره  از مرغ هم متنفرم متنفرررررر

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️
من تو ماه نهم بارداری ام همش چیزای ترش و شور دوست دارم بچه ام پسره احتمال زیاد بچه شما هم پسره 

از کجا فهمیدی پسره ؟ آخه زودخ

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️
بمیرم براش😭

غم‌نخور عزیزه دلم از خدا می‌خوام به این زودی دامنت سبز بشه برات دعا میکنم هیچ کاری بی حکمت نیست 

سر زایمانم برات دعا میکنم عزیزم تو ام برام دعا کن لطفا دو هفته دیگه زایمان میکنم تو دوران بارداریم م ...

الهی خدا ازش نگذره 

پسره

خودم پسر دوست دارم ولی هر چی باشه سالم باشه از مسئولیت های دختر میترسم از این زمانه میترسم