2777
2789
عنوان

قاشق چنگال جهیزیه این خوبه؟

271 بازدید | 14 پست

استیل نگیر ۴۸ نفره ضد زنگ ساخته شده از استیل ضد زنگ ضخامت قاشق چنگال ها ۳.۵ میلی متر آهنربا نگیر پشت همه اقلام هک شده آلمان بجز کارد میوه خوری این سرویس شامل: قاشق غذاخوری ۴۸عدد چنگال غذا خوری ۴۸عدد کفگیر ۸ عدد ملاقه بزرگ ۴عدد ملاقه کوچک ۴ عدد قاشق خورشت ۸ عدد قاشق مربا ۲۴ عدد قاشق شربت ۲۴عدد قاشق چای ۲۴ عدد کارد میوه ۲۴ عدد چنگال میوه ۲۴عدد  

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دارم جهیزیه میخرم

جی فی نی خریدم عالیییییه 

وو زرد نخر  بنظرم جالب نیس

(لایک  نفرمایید)       گفتند که او عاشق گیسوی کمنداست/موهای من از عصر همان روز ،بلند است
به نظرم این رنگ نگیر . استیل هیچوقت قدیمی نمیشه همینجوری ک سالها پیش بوده الانم هست اما طلایی تا دو ...

اخه طلایی خیلی دوست دارم 

استیل دارم ولی طلایی توی دلم هست

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
اخه طلایی خیلی دوست دارم  استیل دارم ولی طلایی توی دلم هست

اگه به دلته بگیر ولی پشیمون میشی من به عنوان تجربه میگم بعد یه مدت کوتاه کدر و بب روح میشه مثل اولش نیست. اگه به دلته حداقل یه ۶ نفره بگیر برا دم دست استفاده روزانه خودت . برا مهمان استیل بگیر 

دیدی بالاخره شد🥺✨
اخه طلایی خیلی دوست دارم  استیل دارم ولی طلایی توی دلم هست

خب یه ۱۲ تایی طلایی بگیر دختر خاله منم داره ولی اصلا زیادنمیشه استفاده کرد رنگشون زود عوض میشه وخیلیم تو بشقاب زشتن فقط به بعضی بشقابا میان

2810