2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

ای خدا 

ما هم دیروز با صابخونمون دعوامون شد

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

اگه بدتر از همسایه های ما دیدی بهم بگو 

ابمون با همسایه مشترکه یعنی مال اوناس ولی لوله کشی شده واسه خونه ما ( اجاره آیه خونمون ) وقتی بریم حمام متوجه میشن و شیر آب رو میبندن 

موقع ظرف شستن میبندن ووو 

از عمد میان مشت پنجره جیغ و داد و سر و صدا اونم ساعت ۴ صبح تا ۸ شب

تعبیر خواب بلدم اگه جایی تعبیر خواب ازم‌خواستید خواب رو با کوچکترین‌جزئیاتی که به‌ یاد دارید تعریف کنید تا تعبیر کنم هزینه تعبیر خواب دو تا صلوات به نیت خواسته هام ❤مخالفی ریپ بزن ولی محترمانه مخالفت کن تا جواب بگیری 😐😐 با آدمایی هم که بلد نیستن محترمانه برخورد کنن حرفی ندارم 

توی ساختمون ما یکی از یکی متشخص تر و با فرهنگ تر 

مخصوصا طبقه پایین ما 

دو تا پسر شیطون دارم که حسابی سر و صدا میکنن 

دریغ از یکبار اعتراض 

خودم شرمنده میشم 

عذرخواهی هم کردنی  ، ناراحت میشن

یُورولمیشام اِله یورولمیشام کی  اُوزوم اُوزومه یازیخ لیغیم گَلِی
ایشالا مشکلتون حل میشه

میخوایم بلند شیم 

انشاءالله یه خونه بهتر پیدا کنیم که صابخونه بالاسرمون نباشه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

فقط صبر برات آرزو میکنم

این تازه یکم از رفتارشون هست شاید ۱۰ درصد رفتارشون باشه دیگه بدون‌چقدر بدن اگه همسایه بهتر داری خداروشکر کن

تعبیر خواب بلدم اگه جایی تعبیر خواب ازم‌خواستید خواب رو با کوچکترین‌جزئیاتی که به‌ یاد دارید تعریف کنید تا تعبیر کنم هزینه تعبیر خواب دو تا صلوات به نیت خواسته هام ❤مخالفی ریپ بزن ولی محترمانه مخالفت کن تا جواب بگیری 😐😐 با آدمایی هم که بلد نیستن محترمانه برخورد کنن حرفی ندارم 

هم همسایه های خونه پدریم خیلی خوب هستن(آپارتمان)

هم همسایه های خونه فعلیم که در اون ساکن هستیم

ولی امان از یکی از همسایه های آپارتمانی که خودم در اون واحد دارم. در واقع اونی که زمین براش بوده و خونه رو چند واحد ساخته و فروخته. بنده مستاجرم رو مثل بقیه اهالی ساختمان خیلی اذیت می کرد. با اینکه خوب بودن و اصلا موضوعاتی که دخالت می کرد به ایشون ربط نداشت. دیگه خونه رو گذاشتم برای فروش که برم جای دیگه

2810