2777
2789
عنوان

متلکای خیابونی😐

| مشاهده متن کامل بحث + 6252 بازدید | 216 پست
چقدر ملت خراب شدن. با وجود اینا ایران درست بشو نیست. خدایا خودت نیازهای این مریضا رو برطرف کن   ...

ما تو مملکتی زندگی میکنیم که به زن چادری رحم نمیکنن چه برسه به کسی که مانتو شلوار پوشیده باشه

آسمان ها

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما تو مملکتی زندگی میکنیم که به زن چادری رحم نمیکنن چه برسه به کسی که مانتو شلوار پوشیده باشه

آدم دلش میخواد یه سری حرفا بزنه ولی متاسفانه میترکونن. خدا به کسایی که آینده شون رو اینجا دیدن صبر بده ما که خودمون به امید خدا سال های اخرع که اینجاییم

کاربری مال بنده نیست و برای مدت ۲ ماه قرض کردم.
میشه یه عکس دیگه از این کارت بفرستی می‌خوام تابستون درست کنم

اسی فک کنم رفتی تو تایپیکای داغ . یه تایپیک هم بود راجب زبون استانبولی اونم فک کنم رفته تو داغا. همزمان تو دو تا داغ شرکت کردم  

همچنین ،خداروشکر تا سال دیگه اونوریم،،،ولی با وجود تمام این آزار و اذیتا میدونم دلم برای ایران خیلی ...

اسی گرامی واقعا دوست داشتم همراهیت کنم ولی هنوز جوونم دلت گونی میخواد ها  

فکر می‌کنین اونور از این چیزا نداره؟ آمارهای خودشون نشون میده اونجا وضعش چندین برابر بدتر از اینجاس ...

من که قبلاً رفتم کانادا از این خبرا نبود کسی با کسی کاری نداشت

آسمان ها