2777
2789
عنوان

متلکای خیابونی😐

| مشاهده متن کامل بحث + 6252 بازدید | 216 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا همیشه پسرا حق همه کاری دارن بعد به ما دخترا که رسید باید چادر سر کنیم که اون نجس تحریک نشه؟ مگه ...

یکی مثل من که نظر دادم صرفا کاری ب حجاب و لباس نداشتم... بله حق ما هست که لباسامون رو خودمون انتخاب کنیم اما قوانین جامعه ای توش هستیم طوری وضع شده که نمیشع اما میتونیم جوری باشیم که هم خودمون بخایم هم بی قانونی نکنیم... اما استارتر نباید جواب میداد چون اون مرد دقیقا دنبال همین هست که کل بندازه و لذت ببره 

اسفند ماهی هستم با افتخار 
نظر دین اسلامه 😂 من از خودم نگفتم درس خوندیم که به اینا پایبند باشیم خب😂

اسلام رو مسخره نکنید با این نظرهای خنده دار خودتون

اسلام گفته مردا هم باید حیا داشته باشن نه اینکه تا یه خانم از جلو چشماشون رد میشه با چشاشون بخورنش چه چادری چه غیر چادری

کاربر خاموشی که روشن شد.
چرا علیه من جبهه میگیرین😅 من خودم کم متلک نشنیدم مگه 

حرف اشتباه زدین منم جوابتونو دادم

شما دختر نیستی که این متلک هارو بشنوی

قلب رو که حیوونم داره، مهم وجدانه که نصیب هرکسی نمیشه✨🙂‍↔️                            فمینیست✌🏻🩵_فوتبالی سرسخت⚽🤍   
ببخشید یعنی میگید حمله پسر ب یک دخترِ بیگناه ک داشته راه خودشو میرفته و کار ب کسی نداشته قانونی و مج ...

نه اصلا 

من چرا باید این رو بگم آخه ؟ وقتی خودم دخترم و کلی از این جور چیزا دیدم من منظورم این بود که کلا داشتن اسپری فلفل غیر قانونیه گفتم که بدونن همین  

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»   بعضیها معنی خوشبختی را نمی‌دانند، برای همین احساس خوشبختی نمی‌کنند. او می‌گوید در اوج تلخیها هم می‌شود خوشبخت زندگی کرد به شرط آن که عامل ناکامیهایمان را به کسی نسبت ندهیم🦋.چو‌ ایران‌ نباشد‌ ،تن‌ من‌ مباد‌✨💫بدین بوم و بر زنده یک تن مباد✨💫 بهشت رابه بها دهند نه بهانه 💫 هرگز جز خدا پناهی نخواهی یافت🦋  در خواست دوستی نمی پذیرم مگر اینکه دلیل تون رو بگید پیشاپیش شرمنده🩵🤍 اللهم صل عَلی فَاطِمة و اَبیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک  

من معمولا جواب نمیدم کلا نادیده میگیرم انگار نشنیدم چیزی خوششون میاد جوابشونو بدی 

یبار ی پسره داشتم از پله میومدم پایین اون داشت میومد بالا یهو خم شد تو صورتم گفت ته کوچه حلوا میدن؟

اینو هنوزم نفهمیدم منظورشو کسی میدونه؟😂

ما معنی صبریم، که ایوب نداند..!
همیشه نمیشه یه کاربری اینجا بود می‌گفت چند تا پسر با هم تو یه ماشین بودن بعد وسط خیابون داد زدن گفتن ...

خب الان چه جوابی میداد؟ باهاشون کل کل میکرد که بدتر بود . واقعا هیچ جوابی نمیتونست شرایط رو بهتر کنه

🎧━━━━━━●─────── ⇆ㅤ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ↻️ پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ⁦❤️⁩                        
خب کیه رعایت کنه 

خب پس وقتی پسرا نگاهشون رو حفظ نمی کنن از ما دخترا هم انتظار نداشته باشین که پوشش مناسب داشته باشیم

قلب رو که حیوونم داره، مهم وجدانه که نصیب هرکسی نمیشه✨🙂‍↔️                            فمینیست✌🏻🩵_فوتبالی سرسخت⚽🤍   
نه اصلا  من چرا باید این رو بگم آخه ؟ وقتی خودم دخترم و کلی از این جور چیزا دیدم من منظورم این ...

فهمیدم منظورتونو ولی اشکالی نداره در مواقع ضروری استفاده شه مشکلی نیست..

تهش چشمای ی مزاحم مریض کور میشه دیگ اینکه عالیه😂😂🤭 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حامله نیستمااا،روز شماری تولد کراشِ جذاب و جینگولیمه فدای پسرم بشم ک🤱🏻🫶🏼🥹
یکی مثل من که نظر دادم صرفا کاری ب حجاب و لباس نداشتم... بله حق ما هست که لباسامون رو خودمون انتخاب ...

چرا قوانین جامعه فقط واسه زنه؟

اگه زن باید پوشش مناسب داشته باشه وظیفه مرد هم هست که نگاهش رو حفظ کنه

هرکسی که دم از خدا و پیغمبر میزنه اگه چهار خط قران خونده باشه اینارو میفهمه