2777
2789
عنوان

متلکای خیابونی😐

| مشاهده متن کامل بحث + 6252 بازدید | 216 پست
اگر طرفدار زنی نباید این حرف که طرف به مادر کسی توهین میکنه را ندیده بگیری  من هرجا ببینم &nbs ...

من نمیدونم منظورتون حرف مزاحم هست یا جواب استارتر 

اما ب نظر من جواب استارتر اشتباه بوده صرفا از اینکه توهین کرده ن بخاطر این مردا لذت میبرن حرص خانما رو بالا ببرن و باهاش کل کل کنن بی توجهی بهترین گزینه هست 

اسفند ماهی هستم با افتخار 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم حملش غ یر مجاز و غیر قانونیه 

ببخشید یعنی میگید حمله پسر ب یک دخترِ بیگناه ک داشته راه خودشو میرفته و کار ب کسی نداشته قانونی و مجازه؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حامله نیستمااا،روز شماری تولد کراشِ جذاب و جینگولیمه فدای پسرم بشم ک🤱🏻🫶🏼🥹
من اصلا جواب نمیدم‌ تازه مت چیزای خییییلی بدتری حتی دیدم ولی واقعا محل نمیدم  جوابشونو ندی میر ...

دقیقا اونا خوششون میاد باهاشون همکلام بشی و جواب بدی و کلکل کنی 

بهترین کار اینه ندیده بگیری طرفو انگار اصلا نشنیدی و اون برا خودش گفته 

🎧━━━━━━●─────── ⇆ㅤ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ↻️ پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن ⁦❤️⁩                        
خب اگه ناراحت نمیشن پس باید متلک بقیه رو تحمل کنن آخه جامعه حکم میکنه اول از خودت شروع کنی تا به بقی ...

چرا همیشه پسرا حق همه کاری دارن بعد به ما دخترا که رسید باید چادر سر کنیم که اون نجس تحریک نشه؟

مگه ما واسه زندگی کردن به دنیا نیومدیم؟

مگه ما حق نداریم ازادانه و بدون قید و شرط زندگی کنیم؟

همیشه باید شما پسرا حکم کنین؟

شما نگاهتونو حفظ کنین نه اینکه مارو از انجام دادن کارهای روزمره مون منع کنین

تا سر کوچه با یه پوشش مناسب میخوای بری مغازه بهت متلک میندازن الان این هم مشکل ما دختراست؟

همیشه ما دخترا باید خودمونو درست کنیم مگه؟

شما خودتونو کنترل کنین

قلب رو که حیوونم داره، مهم وجدانه که نصیب هرکسی نمیشه✨🙂‍↔️                            فمینیست✌🏻🩵_فوتبالی سرسخت⚽🤍   
من نمیدونم منظورتون حرف مزاحم هست یا جواب استارتر  اما ب نظر من جواب استارتر اشتباه بوده صرفا ...

معلومه که  از نظر من این خانم جواب درستی نداده  حالا ادب و شخصیتش در خد همون پسر بوده 

فرقی باهم نداشتن دوتا لات بهم تیکه پروندن

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
اونا دقیقا هدفشون همینه که جواب بدی  من همیشه طوری بی محلی میکنم انگار اون ادم اصلا وجود نداره ...

همیشه نمیشه یه کاربری اینجا بود می‌گفت چند تا پسر با هم تو یه ماشین بودن بعد وسط خیابون داد زدن گفتن خانوم از جلو دوست داری یا از عقب. بعد کلی آدم مرد هم اونجا بودن داشتن نگاش میکردم . ایشونم راه خودشو گرفته رفته. ولی اینو دیگه نمیشه جمع کرد

کاربری مال بنده نیست و برای مدت ۲ ماه قرض کردم.
نظر دین اسلامه 😂 من از خودم نگفتم درس خوندیم که به اینا پایبند باشیم خب😂

شما که انقدر دم از خدا و پیغمبر میزنی اگه چهارتا ایه خونده باشی میگه که مردا هم باید نگاهشون رو حفظ کنن

قلب رو که حیوونم داره، مهم وجدانه که نصیب هرکسی نمیشه✨🙂‍↔️                            فمینیست✌🏻🩵_فوتبالی سرسخت⚽🤍   
نظر دین اسلامه 😂 من از خودم نگفتم درس خوندیم که به اینا پایبند باشیم خب😂

دین ک زور بگه قبول نیس بچه جان

شما سرت ب کار خودت باشه و کاری ب کسی نداشته باشی ب دینت پایبند خاهی بود

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35