2777
2789
عنوان

متلکای خیابونی😐

| مشاهده متن کامل بحث + 6252 بازدید | 216 پست

منم موهام فره ازین فر ریزا ،چند سال پیش یکی بهم گفت عه نگا فنرای مغزت زده بیرون....یعنی خودم مرده بودم از خنده اصلا نتونستم هیچی بش بگم 😂

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد🍂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از مراکز معتبر وداروخانه های سراسر کشور🤣🤣😂😂

ناااایس عالی بود       

قلب رو که حیوونم داره، مهم وجدانه که نصیب هرکسی نمیشه✨🙂‍↔️                            فمینیست✌🏻🩵_فوتبالی سرسخت⚽🤍   
حرف زشتی زدی عزیزم درشان یه خانوم نیست اینجور صحبت کنه فدات وکارت خطرناک بوده ایشون بی تربیت بودن جو ...

اها منظورتون اینه پسرا هرچی دلشون میخاد بگن و انجام بدن و دخترا سکوت کنن دیگ؟واقعا چ حرفاایی میزنین در شان ی خانم نیس ک همچین حرفی ب همجنس خودش بزنه

اتفاقا بهترین حرفو زد دمشم گرم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حامله نیستمااا،روز شماری تولد کراشِ جذاب و جینگولیمه فدای پسرم بشم ک🤱🏻🫶🏼🥹
وای مسخره کردین😭😂خب چطوری از کجا بیاریم

نمیدونم بخدا    

قلب رو که حیوونم داره، مهم وجدانه که نصیب هرکسی نمیشه✨🙂‍↔️                            فمینیست✌🏻🩵_فوتبالی سرسخت⚽🤍