واقعا حرصم میگیره از کاراشون دیروز داشتم تنهایی میرفتم خونه بعد یه پسره ی بی شعور گفت بابات چی ساخته منم گفتم شماره ی مامانتو بده تا برا اونم بسازه ......اومد سمتم فرار کردم اون بیکارم اومد دنبالم شانس آوردم یکی اونجا بود منو از دست پسره ی روانی نجات داد
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
چرا همیشه پسرا حق همه کاری دارن بعد به ما دخترا که رسید باید چادر سر کنیم که اون نجس تحریک نشه؟ مگه ...
یکی مثل من که نظر دادم صرفا کاری ب حجاب و لباس نداشتم... بله حق ما هست که لباسامون رو خودمون انتخاب کنیم اما قوانین جامعه ای توش هستیم طوری وضع شده که نمیشع اما میتونیم جوری باشیم که هم خودمون بخایم هم بی قانونی نکنیم... اما استارتر نباید جواب میداد چون اون مرد دقیقا دنبال همین هست که کل بندازه و لذت ببره
ببخشید یعنی میگید حمله پسر ب یک دخترِ بیگناه ک داشته راه خودشو میرفته و کار ب کسی نداشته قانونی و مج ...
نه اصلا
من چرا باید این رو بگم آخه ؟ وقتی خودم دخترم و کلی از این جور چیزا دیدم من منظورم این بود که کلا داشتن اسپری فلفل غیر قانونیه گفتم که بدونن همین
اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋» بعضیها معنی خوشبختی را نمیدانند، برای همین احساس خوشبختی نمیکنند. او میگوید در اوج تلخیها هم میشود خوشبخت زندگی کرد به شرط آن که عامل ناکامیهایمان را به کسی نسبت ندهیم🦋.چو ایران نباشد ،تن من مباد✨💫بدین بوم و بر زنده یک تن مباد✨💫 بهشت رابه بها دهند نه بهانه 💫 هرگز جز خدا پناهی نخواهی یافت🦋 در خواست دوستی نمی پذیرم مگر اینکه دلیل تون رو بگید پیشاپیش شرمنده🩵🤍 اللهم صل عَلی فَاطِمة و اَبیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک