2777
2789
عنوان

با این اوضاع چیکار کنم ؟ دوست پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1832 بازدید | 151 پست
نمراتم خوبه عمومیا ۱۹_۲۰ اختصاصیا هم خوبن ۱۸ تقریبا نظام قدیمم ریاضی۱۵ دزصد.   زیست۱۳&nb ...

سطح سوالا خیلی تغییر کرده پس وقتی نمراتت واسع نظام قدیمه باید انتظار خیلی کمی از تراز پنجاه درصد معدل داشته باشی 

همون شغل خودت خوبه اونو بچسب مگه اینکه از قبل علاقه داشتی باشی به علوم پزشکی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمراتم خوبه عمومیا ۱۹_۲۰ اختصاصیا هم خوبن ۱۸ تقریبا نظام قدیمم ریاضی۱۵ دزصد.   زیست۱۳&nb ...

ولی درصدات خوبه اگه علاقه داری سال دیگه بمون و بخون و نمراتت رو ترمیم کن هر چند کار خیلی سختیه ترمیم هم یازدهم هم دوازدهم اما خب چاره ای نیست نظام قدیم ترازش خیلی کمه

امکانش نیست پرستار بره تو کلینیک خصوصی کار کنه ؟  شنیدم هم محیط کار بهتره هم حقوق و شرایط  ...

چرا میشه اتفاقا درآمدش خیلی بهتره

واز لحاط روانی امنیت بهتر

مثلا همین آقای دندون کلینیک بزنه شما هم بری پیشش  

ولی خارج از شوخی کلینیک بهتر از بیمارستانه

چرا میشه اتفاقا درآمدش خیلی بهتره واز لحاط روانی امنیت بهتر مثلا همین آقای دندون کلینیک بزنه شما ه ...

چجوری میشه رفت کلینیک کار پیدا کرد 😂

روندش مثل همون استخدامی بیمارستانه ؟ 

شما چرا نرفتی کلینیک کار کنی

ولی درصدات خوبه اگه علاقه داری سال دیگه بمون و بخون و نمراتت رو ترمیم کن هر چند کار خیلی سختیه ترمیم ...

والا من دیگه تیرو هم شرکت نکردم فقط یه مدت تو فکرش بودم که اردیبهشتو ثبت نام کردم . فقط اطلاع دارین که کی انتخاب رشته انجام میشه؟ همون بعد از کنکور تیر عه، درسته؟  واس همن درصدا یه انتخاب رشته ازمایشی انجام بدم

چجوری میشه رفت کلینیک کار پیدا کرد 😂 روندش مثل همون استخدامی بیمارستانه ؟  شما چرا نرفتی کلی ...

نه عزیزم اصلا ربطی به ازمون و دولت و دانشگاه علوم پزشکی نداره

خصوصیه

میری پیش رئیس کلینیک میگی من پرستارم پرستار خوشگل نمیخوای؟

ولی پارتی داشتنم خوبه

شهر ما کوچیکه موقعیت شغلی خوب کم پیدامیشه

اگر بخوام برم کلینیک یجور وردست میشم خوشم نمیاد

ولی فک نکنم برای کار تو کلینیک بخواد چهارسال تخصصی برونر سودارث بخونی با یه دوره گذروندن مدرک میگیری بازم بپرس

چقد سوال پرسیدم مرسی ک انقد با حوصله جواب میدی

خواهش ببین من با هزار آرزو یک سال درس خوندم براازمون بعد رفتم مصاحبه کلی استرس آخرشم وقتی وارد کار شدم گفتم چه راه اشتباهی اومدم باخودم عهد کردم هرکی ازم درمورد پرستاری پرسید واقعیاتو بهش بگم چون اون چیزی که میگن نیست

والا من دیگه تیرو هم شرکت نکردم فقط یه مدت تو فکرش بودم که اردیبهشتو ثبت نام کردم . فقط اطلاع دارین ...

راستش منم خبر ندارم دقیق کیه 

اما اره احتمالا همون بعد کنکور تیر باشه ک رتبه همه مشخص شه بعد انتخاب رشته کنن 

نه عزیزم اصلا ربطی به ازمون و دولت و دانشگاه علوم پزشکی نداره خصوصیه میری پیش رئیس کلینیک میگی من ...

اها خب اینم شانسیه پس اومدیمو اصلا قبول نکردن منو 

و بله منم حس خوبی نمیگیرم مثل کمکی باهام رفتار شه حالا چ تو بیمارستان چ کلینیک ولی تو کلینیک مثل ور دست باهام رفتار شه بدتره که 

یا اون همه مثلا بری پرستاری درس بخونی تهش بری جایی کاز کنی ک همکارات فقط یه دوره کوتاه رو گذروندن 

بنده نیز روزی هزاربار باخودم تکرار میکنم این چه راهی بود درپیش گرفتم    

میرفتم آرایشگری یاد میگرفتم الان درآمدم ۱۰۰ برابر بهتر بود 

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
2810