2777
2789
عنوان

با این اوضاع چیکار کنم ؟ دوست پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1832 بازدید | 151 پست
شاید الان همه گارد بگیرن به حرفام ولی از نظر من رابطه دوست پسر دوست دختر خیلی مسخره اس طرف هیچ تعهدی ...

من خودم از خاستگاری اینا فراریم اصلا سنم خیلی کمه واسه ازدواج و خانوادم ازدواج تو سن کم رو خوب نمیدونن چه کاریه خب 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخاطر یه پسر که هیچ تعهدی نسبت بهت ندارع میخوای رشته ای بخونی که دوسش نداری؟اصلا عقلانی نیست یه درص ...

عزیزم بخدا من این دست تایپیک ها رو میخونم اعصابم خورد میشه سردرد میگیرم اینا تا یه ضربه ی اساسی نخورن به حرفای منو وشما ذره‌ای اهمیت نمیدن هی خودشونو توجیه میکنن

اللهم عجل الولیک الفرج💚
اخه به ارادمم ایمان ندارم که نکنه وسط راه بیخیال درس شم مثل همین امسال خودمم نمیدونم میخوام چیکار ک ...

همون پرستاری رو برو من زمان کنکورم گفتم من برم پرستاری مریض توهین کنه بهم رفتم میکروبیولوژی که دکترای وزارت بهداشت بگیرم آخرش موندم با یه لیسانس و یه شغل بی ربط به رشتم دوستام پرستارن با درآمد و موقعیت اجتماعی خوب

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
اونم همینو میگه  من کوتاه بیا نیستم که نه هر دوشو با هم میخوام  پس باید کنار بیام

منم جدا شدم که سال بعد کنکور بدم قبول شدم دوباره با همیم

اگه عاشق باشه منتظرت میمونه نگران نباش

چ رشته ای دوس داری؟ اون چ رشته ای میخونه

من دندون دوس دارم اونم دندون میخونه اما مغز اقتصادی خیلی خوبی داره به من میگه من اشتباه کردم نرفتم رشته اقتصاد تو برو دنبال چیزی ک سبک تره و دوس داری ن تلقین جامعه که میگن فقط پزشکی و اینا

مرسی پس قطع ارتباط میکنم چون انگار عاقلانه تره دیگه اگه تونست صبر کنه من درسم تموم شه

بهترین تصمیم زندگیتو کردی مطمئن باش پشیمون نمیشی..

در هر صورت ضرر نمیکنی اگه نموند منتظرت هم شرایط خیلی بهتری بعد از قبولیت داری از این بابت نگران نباش خدا میدونه چطور پازل زندگیتو تکمیل کنه فقط خودتو بسپار بهش

اسی ببین اگه میاد خواستگاری رسمی که خب خوبه میشه روش حساب کرد.  بعد چ رشته ای اون قبول شده ؟&nb ...

داستان درس خوندنش خیلی پیچیدس اینجا میترسم بگم‌شناسایی شم اما دنبال کارت پایان خدمت بوده که بره خارج از کشور درس بخونه و فک میکرده معافش میکنن ک یهو نظام وظیفه معاف نمی‌کنه مجبور میشه بره سربازی و ما با هم آشنا شدیم و دیگه دید نمیتونه بره خارج از کشور دوران سربازی و یکم بعد سربازی درس خوند و قبول شد پایه درستش خوب بود 

اسی ببین اگه میاد خواستگاری رسمی که خب خوبه میشه روش حساب کرد.  بعد چ رشته ای اون قبول شده ؟&nb ...

من خودم دلم ازدواج نمیخواد اصلا حس خوبی نمیگیرم بخوام تو سن کم ازدواج کنم خانوادمم خوش شون نمیاد 

من خودم از خاستگاری اینا فراریم اصلا سنم خیلی کمه واسه ازدواج و خانوادم ازدواج تو سن کم رو خوب نمیدو ...

من خودمم کوردم میدنم خانواده ها این روابطو قبول نمیکنن

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
واقعا احسنت....متأسفانه متأسفانه پسرا مادخترا رو خوب شناختن میدونن یسری دخترا برای اینکه دوس پ س ر ش ...

شرایطش رو توضیح دادم نمیتونه بیاد شهر ما چون کل زندگیش و کار و دانشگاهش تبریزه و لازمه در دسترس خانوادش باشع به خاطر یه جریاناتی

عزیزم بخدا من این دست تایپیک ها رو میخونم اعصابم خورد میشه سردرد میگیرم اینا تا یه ضربه ی اساسی نخور ...

ن اعصاب خوردی چرا عزیزم

تاپیک زدم از نظرات رو بخونم تصمیم درست بگیرم مرسی بابت نظرتون

2810