2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم امضات گفتین سوال پوستی میتونم بپرسم ...

من پوستم پارسال ابان شروع کرد ب خشکی شدید و قرمزی و خارش ک شدید نبود خارشش 

بعد از این دکتر به اون دکتر هر کدوم یه پماد هیدروکورتیزون یا دست ساز ک اوره اوسرین داشتن 

و تاثیری ندیدم ..

آخریش یه دکتر رفتم دو تا پماد داد دست ساز ک خودش درست میکنه متخصص پوسته یکی ضد قارچ یکی هم ترمیم کننده 

بعد ترمیم کننده رو ک زدم آب رو آتیش بود آروم کرد پوستمو باورت میشه عین مریض احوالا بودم پماد ک‌زدم آروم شدم 

اون ضد قارچ ک زدم قرمز کرد و صورتم داغ کرد سریع شستم و فرداش رفتم دکتر گفتم صورتم اینجوری شده و قبول نکرد ک تشخیصش اشتباه بوده   صورتم قارچ نداشته گفت فقط ترمیم کننده رو بزن و اونم تعویض کرد 

بعد اون یه مدت همش یه طرف صورتم‌قرمز میشد و داغ میکرد انگار ک تب کرده باشم بعد اون مویرگ های عنکبوتی زد بیرون و الانم ماندگار شدن خیلی غصه میخورم😔😔

از یکی پرسیدم گفت سد دفاعی صورتت ضعیف شده 

الانم ترمیم کننده و آب رسان سیمپل ریچ و یه کرم نرم ‌کننده هست اسمش کابوکی گاهی از اون میزنم 

سوالم اینه (خیلی طولانی شد ولی لازم دیدم مشکلمو هم بگم از کجا شروع شد )

ترمیم کننده سیکالیفت اون رو بخرم بزنم تاثیری داره تو مویرگ های عنکبوتی یا برم‌ لیزر ؟؟یا راه دیگ ای هست ؟؟

تو این مدت هم کلی پول کرم و دکتر و پماد شده

سلام عزیزم امضات گفتین سوال پوستی میتونم بپرسم ... من پوستم پارسال ابان شروع کرد ب خشکی شدید و قرمز ...

فعلا هیچ چیز به صورتت نزن فقط شوینده ملایم و ضدآفتاب استفاده کن 

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
فعلا هیچ چیز به صورتت نزن فقط شوینده ملایم و ضدآفتاب استفاده کن 

خشکی شو چیکار کنم ؟

اطراف چشام خشک میشه 

چشامو ک میبندم احساس میکنم کشیده میشه همون قسمت ک خط چشم میزنیم اون قسمت احساس میکنم میکشه انگار ک سفیده تخم مرغ بزنی خشک بشه بعد حالت کشیدگی‌ داشته باشه اون جوری 

خشکی شو چیکار کنم ؟ اطراف چشام خشک میشه  چشامو ک میبندم احساس میکنم کشیده میشه همون قسمت ک خط ...

هروقت احساس خشکی داشتی اسپری آب استفاده کن

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم