2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم امضات گفتین سوال پوستی میتونم بپرسم ...

من پوستم پارسال ابان شروع کرد ب خشکی شدید و قرمزی و خارش ک شدید نبود خارشش 

بعد از این دکتر به اون دکتر هر کدوم یه پماد هیدروکورتیزون یا دست ساز ک اوره اوسرین داشتن 

و تاثیری ندیدم ..

آخریش یه دکتر رفتم دو تا پماد داد دست ساز ک خودش درست میکنه متخصص پوسته یکی ضد قارچ یکی هم ترمیم کننده 

بعد ترمیم کننده رو ک زدم آب رو آتیش بود آروم کرد پوستمو باورت میشه عین مریض احوالا بودم پماد ک‌زدم آروم شدم 

اون ضد قارچ ک زدم قرمز کرد و صورتم داغ کرد سریع شستم و فرداش رفتم دکتر گفتم صورتم اینجوری شده و قبول نکرد ک تشخیصش اشتباه بوده   صورتم قارچ نداشته گفت فقط ترمیم کننده رو بزن و اونم تعویض کرد 

بعد اون یه مدت همش یه طرف صورتم‌قرمز میشد و داغ میکرد انگار ک تب کرده باشم بعد اون مویرگ های عنکبوتی زد بیرون و الانم ماندگار شدن خیلی غصه میخورم😔😔

از یکی پرسیدم گفت سد دفاعی صورتت ضعیف شده 

الانم ترمیم کننده و آب رسان سیمپل ریچ و یه کرم نرم ‌کننده هست اسمش کابوکی گاهی از اون میزنم 

سوالم اینه (خیلی طولانی شد ولی لازم دیدم مشکلمو هم بگم از کجا شروع شد )

ترمیم کننده سیکالیفت اون رو بخرم بزنم تاثیری داره تو مویرگ های عنکبوتی یا برم‌ لیزر ؟؟یا راه دیگ ای هست ؟؟

تو این مدت هم کلی پول کرم و دکتر و پماد شده

سلام عزیزم امضات گفتین سوال پوستی میتونم بپرسم ... من پوستم پارسال ابان شروع کرد ب خشکی شدید و قرمز ...

فعلا هیچ چیز به صورتت نزن فقط شوینده ملایم و ضدآفتاب استفاده کن 

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
فعلا هیچ چیز به صورتت نزن فقط شوینده ملایم و ضدآفتاب استفاده کن 

خشکی شو چیکار کنم ؟

اطراف چشام خشک میشه 

چشامو ک میبندم احساس میکنم کشیده میشه همون قسمت ک خط چشم میزنیم اون قسمت احساس میکنم میکشه انگار ک سفیده تخم مرغ بزنی خشک بشه بعد حالت کشیدگی‌ داشته باشه اون جوری 

خشکی شو چیکار کنم ؟ اطراف چشام خشک میشه  چشامو ک میبندم احساس میکنم کشیده میشه همون قسمت ک خط ...

هروقت احساس خشکی داشتی اسپری آب استفاده کن

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم