2777
2789
فک کردم قبل تخمک گذاری بوده  گفتم زمان تخمک گذاری این بار اقدام کنم    بعدم چه خاکی ت ...

حالا شایدم قسمت این بوده شاید اگ تو این قرصم نمیخوردی بازم قسمت این بوده دیگ خودتو ناراحت نکن 

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️                        درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی شما دوست عزیز 🤝🙏

تو مانیتور یه چیزایی شبیه برا پسر می‌دیدم ولی دکتر دیگه گفت هر دو دختر خیلیم دقت نکرد زوم کنه دقیق ب ...

حالا بازم عجله نکن شاید یکی پسر باشه 

خانوم هستم 👨‍👩‍👦‍👦        لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن بزنیم من جواب نمیدم با تچکر 😇👯‍♂️                        درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی شما دوست عزیز 🤝🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جنسیت بچه بیشتر با مرد هست  حالا کنارش رحم زن و تغذیه دو طرف و طبع و نوع رابطه و اینا هم موثره

پدر شوهر برادر شوهرم چنتا بچه اولشون دختر بوده برای همون منم فکر میکنم این چیزا تاثیر نداره و به مرد مربوطه 

موندم  ادامه راه رو چه کنم  میخوام باردار بشم  فولی ندارم بدون دارو 🤐

خب برو دکتر بگو میخوای بچت پسر بشه 

و بگو اینو خوردی اثر نکرده شاید دارو دیگ بدن 

پدر شوهر برادر شوهرم چنتا بچه اولشون دختر بوده برای همون منم فکر میکنم این چیزا تاثیر نداره و به مرد ...

والا برادرشوهرم ۲تا پسر   مادرشوهرم ۳تا پسر  شوهر من به کی رفته   البته میگن لتروزول و داروها باعث میشن فولیکول بزرگ بشه و اسپرم دختر بیاد سمتشون 

خیلیا پسر دار شدن بااین قرص برای ما نمی‌دونم چرا اینطور شده

جنسیت براتون مهم بوده؟

میشه برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستی🥰 تو تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۵ (روز نیمه شعبان) بی بی چکم مثبت شد عیدی اقام بود ❤️   خوش اومدی فندق مامان   ❤️  
فک کنم مرد باید خیلی خیلی قوی بلشه بچه پسر بشه

من اگه یدونه دختر میشد ناراحت نمی‌شدم.بعدی رو میرفتم آی وی اف.دوتا دختر سخته هرکاری میکنم نمیتونم کنار بیام

من اگه یدونه دختر میشد ناراحت نمی‌شدم.بعدی رو میرفتم آی وی اف.دوتا دختر سخته هرکاری میکنم نمیتونم کن ...

منم نتونستم کنار بیام  آی وی اف هم کردم نشد  حالام شوهرم میگه بیا بریم دوباره  منم اصلا حوصله ندارم