2777
2789
عنوان

واسه پزشکی اگه معدل ۱۷به بالا باشه میشه برسونی ؟کنکورم صد بزنی

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 28 پست
خب این مهمه که چن نفر ریاضی بیست یا ۱۹ میگیرن یا چن نفر صد میزنن طبیعتا کسی ک ریاضی صد میزنه روی رتب ...

خوب خیلی سخته شما چهل درصد از نهایی پنجاه درصد و بگیر از پنجاه درصد کنکور بیست سی درصد و بگیر مطمعن باش قبول میشی رشته های عالیه تجربی

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎خواهرم نمیفهممت چرا نمیتونی انتقاد پذیر باشی/:
منم عرض کردم حرف من به معنای شل کردن نیست واسه نهایی گفتم باید ب تست و کنکور بیشتر اهمیت داد تا نهای ...

👍

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎خواهرم نمیفهممت چرا نمیتونی انتقاد پذیر باشی/:

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب خیلی سخته شما چهل درصد از نهایی پنجاه درصد و بگیر از پنجاه درصد کنکور بیست سی درصد و بگیر مطمعن ...

عزیزم من که قبول شدم 

احتمالا بار اول یا دومتونه کنکور میدین و تجربه نداشتید کنکور با نهایی و آزمونهای آزمایشی کاملا متفاوته

دیگه این به شما بستگی داره ریاضیت رو ۲۰ بگیر کنکور هم ۲۰ درصد بزن احتمال پزشکی آوردن۱۰۰درصد میشه

عزیزم من که قبول شدم  احتمالا بار اول یا دومتونه کنکور میدین و تجربه نداشتید کنکور با نهایی و ...

ن 😂اون‌توصیحی دادم منظورم شما نبودی نمی‌دونم متوجه شدین یا ن😂🫂می‌دونم خودم کنکور دادم نهایی دادم اطلاع دارم که نهایی با کنکور فرق داره مثل من خودم برا کنکور یک فضلای خاصی رو خوندم و تست زدم تو کنکور ریاضیو نزدیک سی زدم تو نهایی کتابو جوییدم 😂شدم۱۹/۷۵ ولی بعضیا از دوستان که بیشتر تست ریاضی کار کردن نتونستم حالت تشریحی وار نهایی رو بنویسیم کمتر شدن منظور من همین بود که طرف می‌تونه با اونی که‌کنکورشو خرابتر داده یا دصذداش پایینه در عوض نهایی و جبران کنه و خیلی راحت تره شای. از اونی که تستی خونده ولی تشریحی کمتر خونده بتونه برابر باهاش عمل کنه

ن 😂اون‌توصیحی دادم منظورم شما نبودی نمی‌دونم متوجه شدین یا ن😂🫂می‌دونم خودم کنکور دادم نهایی دادم ...

اینطور نیست دوست خوبم! گفتم شما۱۰۰ت رو بذار واسه نهایی کنکور هم هرچی شد شد انشاءالله هدفت هرچی هست بهش دست پیدا کنی

اینطور نیست دوست خوبم! گفتم شما۱۰۰ت رو بذار واسه نهایی کنکور هم هرچی شد شد انشاءالله هدفت هرچی هست ب ...

شما چه رشته ای میخونید

انشالله

مهندسی پزشکی 

چه رشته عالیه ای

ممنونم❤️

♥️

ممنونم❤️

با چه رتبه ای قبول شدید

[QUOTE=341828723]۶۹۰۰[/QUOTE

چه هالییههههه الان با این دندون میرن