2777
2789

خیلی کمالگرایی

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎خواهرم نمیفهممت چرا نمیتونی انتقاد پذیر باشی/:

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کنکور صد😳

آره معلومه که میشه

به عینکی ها احترام بزارین اونا واسه دیدن شما خرج میکنن🤓😇                                                             لبیک یا الاقصی🇵🇸❤🇮🇷
با کمتر از۱۷ هم قبول شدن ولی تلاش میخواد  ۱ماه و چند روز مونده ورق رو میتونی کاملا برگردونی

چطوری تو یک ماه

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎خواهرم نمیفهممت چرا نمیتونی انتقاد پذیر باشی/:
چطوری تو یک ماه

سآل ۹۲ و ۹۴ و قبل‌تر ۲۵ .۳۰ درصد تاثیر معدل بوده 

حتی با معدل ۱۱ هم قبول شدن حالا این ب این معنی نیست ک بیخیال نهایی‌اش بشید ولی چیزی ن خیلی باید جدیش بگیرید کنکوره

سآل ۹۲ و ۹۴ و قبل‌تر ۲۵ .۳۰ درصد تاثیر معدل بوده  حتی با معدل ۱۱ هم قبول شدن حالا این ب این مع ...

ولی 30درسد با پنجاه بنظرم خیلی فرق داره یعنی شما میگید نهایی رو کمرنگ‌تر بچه ها کنن برن تستی؟

چیزیه ک مشخصه ! 

ن اصلا من قبولش ندارم بنظرم کسب بیست ریاضی خیلی راحت از درصد صد ریاضیه 

رقابت توی کنکوره وگرنه اکثرا توی سطحن مخصوصا دانش آموزان متوسط رو ب بالا

درسته ولی هردو مهمه نمیشه گفت اونو بیخیال اگر بیخیال شد که جز همون دسته متوسط به پایینن

ن اصلا من قبولش ندارم بنظرم کسب بیست ریاضی خیلی راحت از درصد صد ریاضیه 

خب این مهمه که چن نفر ریاضی بیست یا ۱۹ میگیرن یا چن نفر صد میزنن طبیعتا کسی ک ریاضی صد میزنه روی رتبه ش تاثیر بیشتری داره 

درسته ولی هردو مهمه نمیشه گفت اونو بیخیال اگر بیخیال شد که جز همون دسته متوسط به پایینن

منم عرض کردم حرف من به معنای شل کردن نیست واسه نهایی گفتم باید ب تست و کنکور بیشتر اهمیت داد تا نهایی

2810