2777
2789

از مادرمم که فقط همراهش بوده فاصله نیازه؟

دکتر زنانم گفت فاصله بگیر.اما به چند تا مرکز زنگ زدم گفتن نیاز نیس.یه مرکز تو بابل گفت همکار خانوم داشتیم حامله بود ۳متر۴متر فاصله میگرفت ماه پیش زایمان کرد.یه مرکز گفت همراه نمیتونه اشعه بدن کسه دیگه رو انتقال بده.بعد گفتن ما هر روز پس میریم خونه به زن و بچه هامون اشعه میدیم؟

بعد پدرم همکارش بچه یک ساله داره میگم پیش بابای بچه موند یعنی بابای بچه رفت خونه به بچش اشعه انتقال داد؟

به نظرتون کدوم منطقی تره؟حرف دکتر زنان؟یا اونایی که اونجا کار میکنن؟

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم

حالا مراعات کنی بهتره

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بازتونگرانی؟ حرف کسانی اونجاکارمیکنن

۵۰روز مونده به زایمان.الان نزدیکه چندین روزه.روزی چند ساعت گریه میکنم.نگرانم از فکرم بیرون نمیره.میدونم گریه ضرر داره اما گریه اصلا دست خودم نیس روزی ۶ساعت گریه میکنم بعضی وقتا کمتر بعضی وقتا بیشتر.فکر کنم کل این۵۰روز و گریه کنم.همش نگرانم.اخه دکترم گفت از جفتشون فاصله بگیر

یدونه صلوات برای سلامتی تو دلیم مهمونم میکنین مهربونا.انشالله خدا دلتونو شاد کنه😘😍😘خدایا شکرت❤مراقب نی نی م باش خدای مهربونم
حالا مراعات کنی بهتره

اخه رعایت نکردم و نمیدونستم از مامانمم نیازه

۵۰روز مونده به زایمان.الان نزدیکه چندین روزه.روزی چند ساعت گریه میکنم.نگرانم از فکرم بیرون نمیره.مید ...

والله بالله من انجام دادم ازمن کسی حساستررواین مسایل نیست هیچ خطری نداره برادرزن   وخواهرزن داداشم هردودکترن روزی اسکن انجام دادم زن داداشم بچه شیرخواره شوگذاشت اومدهمراه من  مثل بچه کوچلوتاتی میکنی ابجی وزن داداشم بردنم تومرکز اگرخطرداشت همون خواهربرادرش نمیذاشتن  ایناروگفتم دگه خیالت راحت شه  گریه نکن 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
۵۰روز مونده به زایمان.الان نزدیکه چندین روزه.روزی چند ساعت گریه میکنم.نگرانم از فکرم بیرون نمیره.مید ...

اون اشعه اگر حتی یک درصد هم صرر داشته که نداشته دست تو بوده ولی این گریه و ناراحتی که اینهمه ضرر داره دست خودته 

پاشو خودتو جمع کن داری مادر میشی باید قوی باشی نمیشه تا تقی به توقی میخوره بشینی روزی شش ساعت گریه کنی 

بچه داری که راحت نیست فکرم نکن خودت همینجوری راحت بزرگ شدی 

سفت باش از حالا 

فردا بچت از مدرسه اومد با دوستش دعوا کرده بود خون دماغ شده بودم میخوای بشینی هر روز گریه کنی؟ 

با گریه چیزی عوض میشه؟ 

والا فقط همه چی بدتر میشه 

پاشو خواهر من برو بیرون یه تابی بخور یه هوایی به سرت بخوره دلتم بسپار به خدا 

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد