2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلییی حالم بده خیلیییییی تازه طلبکارم هست

بابا مشکل روانی داره چی بگم من معتقدم اکثر مشکلات روانی درمان نمیشن نهایتش کنترل بشن این مورد نه ولی موردای دیکه دیدم در اطرافیانم مشکل روانی حل شدنی نیست یا اگه باشه خیلییییی سخته و کار هر کسی نیست درمانش 

پس اگه میخوای راجب چیزی که گفتم تو نت بیشتر بخون و بعدا ازت این توقع های عجیب غریبی داره اگه اینی که گفتم باشه نامزدی چیزی نیست آدم ازدواجم کنه بفهمه اشتباهه هر چه زودتر برگرده بهت ه

من نمیدونم از قسمت هر روز رابطست یا فحشه🤣 

به هر حال اگه انقدر روانش نامتعادله من باشم باهاش رابطه ادامه نمیدم

و در مورد مزاج مزاج انسان ها باید به هم بخوره وگرنه تو زندگی دچار مشکل میشن باید آدم به خودش نگاه کنه ببینه با این قضیه کنار میاد یا نه برای این مشکل باید قبل نامزدی  رفت روانشناس تا تشخیص بده مزاجتون باهم جوره یا نه

بابا مشکل روانی داره چی بگم من معتقدم اکثر مشکلات روانی درمان نمیشن نهایتش کنترل بشن این مورد نه ولی ...

اره من کم کم ازش ترسیدم

هرکار میکنم خوب شه انگار نه انگار

هرروز باید فحش بده و بدم 

میگه نگی خوابم نمیبره 

کاربری دست دونفره ))
صدبار حرف زدیم قبول نمیکنه 

من حق دخالت ندارم به عنوان به آدمی که فقط تعریف قضیرو شنیده و نمیتونم برای کسی تصمیم بگیرم ولی برات بالا توضیح دادم که چجوریاست پس چرا با همچین آدمی که حتی راضی نمیشه مشکل داره ادامه میدی؟!

ببین روان سالم جزو یکی از مهتچم ترین ملاکاست چون ادم روانی زیاد شدن

من حق دخالت ندارم به عنوان به آدمی که فقط تعریف قضیرو شنیده و نمیتونم برای کسی تصمیم بگیرم ولی برات ...

از ترس مجرد بودن کوتاه اومدم

کارا و حرفای عجیب بهم میزنه

کاربری دست دونفره ))
از ترس مجرد بودن کوتاه اومدم کارا و حرفای عجیب بهم میزنه

چرا از مجردی میترسی تنهایی بهتر از همنشین بده سخن حضرت علی اگه معتقد هستی 

اگه‌ام نیستی بزار بگم مجردی یه دردسره متهلی هزار هزار دردسر ترس از مجردی به چه قیمتی بدبخت کردن خودت ؟! 

برای اینکه مردم نگن مجرد موند؟! که چی بشه بعدا بدبخت شی اینا جواب میدن خدایی که تورو آفرید فکر اینجاهاشم کرده بسپر به خدا و جدا شو آدم روانی رو توام اثر میزاره 

از ترس مجرد بودن کوتاه اومدم کارا و حرفای عجیب بهم میزنه

خودت داری میگی عجیبه و ترسوندت و باز ادامه میدی این تفکرات قدژمی چیه داری آخه من نمیدونم چند سالته وب رامم مهم نیست ۵۰ سالتم باشه حرفمو عوض نمیکنم تمهایی خیلی وقتا گران بها تر از یه رابطه سمیه 

این همه آدم مجرد توام رو این همه آدم مردن؟! خدایی ندارن؟! خانواده و آشنا ندارن؟! 

بشین زندگیتو بساز انشالله بخت خوبیم برات باز شه وقتی که دوست داری ازدواج کنی ولی ازدواج کن نه به هر قیمتی سنم اونقدر نیست برای کسی برم بالای منبر واقعا دوستانه گفتم هر چی گفتم تصمیم اخر با خود شماست

2810